zaterdag 25 mei 2024
32 C
Paramaribo
15.7 C
Amsterdam
5
(1)

Brunswijk hoort klachten aan van bewoners Nieuw-Koffiekamp

lees ook ...

USAID en NCCR werken samen voor veiligere scholen in Surinam...

De School Safety Course, een baanbrekend initiatief gericht op het voorbereiden van scholen op natuurrampen en andere noodsituaties, werd succesvol afgerond op het ministerie van Onderwijs. Dit progra...

Vicepresident Ronnie Brunswijk heeft een bezoek gebracht aan het dorp Nieuw-Koffiekamp in het district Brokopondo. Tijdens het bezoek hebben de bewoners van het dorp hun problemen en klachten voorgelegd aan de vicepresident tevens voorzitter van de Algemene Bevrijdings- en Ontwikkelingspartij (ABOP).

De bewoners overhandigden een document met daarin een overzicht van de knelpunten die het dorp treffen, zoals de slechte infrastructuur van de weg, de deplorabele staat van het kantoor van de bestuursopzichter en de behoefte aan werkgelegenheid en sportfaciliteiten. Ook het gebrek aan openbaar transport van en naar Paramaribo werd genoemd.

ABOP-aanhangers te Nieuw-Koffiekamp. Foto: Facebook

Vp Brunswijk beloofde de knelpunten te bespreken met de verantwoordelijke ministers en instanties. Zo zal hij met Faryal Renfurm, directeur van het Nationaal Vervoersbedrijf Suriname (NVB), praten over het openbaar transport. Voor de aanleg van een kunstgrasveld zal Brunswijk in gesprek gaan met het staatsbedrijf Staatsolie, omdat het valt onder het Sportontwikkelingsfonds Suriname, beter bekend als het Staatsolie sportfonds.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBrunswijk hoort klachten aan van bewoners Nieuw-Koffiekamp