dinsdag 30 mei 2023
31.3 C
Paramaribo
14.6 C
Amsterdam
5
(1)

Brunswijk geeft MMA fighter Euro 2000

lees ook ...

Workshop voor behoud lederschildpad voor de regio

De dienst ’s Lands Bosbeheer/ Natuurbeheer (LBB/NB) heeft in samenwerking met WWF-Guianas op woensdag 24 mei 2023 een workshop gehouden over de implementatie en adaptatie van het Regionaal Actieplan v...

President Santokhi heeft op donderdag 13 oktober 2022 een fysieke en virtuele meeting gehouden inzake het Digital Readiness Assessment (DRA). “Ondanks dat de wereldeconomie getransformeerd is in digitale technologieën, maakt nog niet een ieder daarvan gebruik.

“Dit is ook het geval in Suriname, waardoor alles heel stroef gaat”, aldus de president. De regering heeft daarom acties ondernomen om de beleidscoördinatie en de implementatie van e-overheidshervormingen te verbeteren. Dit wordt opgepakt door het onderdirectoraat e-goverment bij het Kabinet van de President en door de presidentiële werkgroep die speciaal hiervoor is opgericht.

Het staatshoofd heeft het DRA-rapport overhandigd gekregen van de UNDP en de belangrijkste aanbevelingen zijn gepresenteerd en besproken. Er is een beroep gedaan op UNDP om Suriname te helpen met het verwerken van de bevindingen.

Het staatshoofd wil Suriname naar de volgende level tillen op het gebied van digitale services voor de overheid. Het rapport wordt gepresenteerd door het onderdirectoraat e-government aan de RVM. Hierna volgen de besluiten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

5 REACTIES

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBrunswijk geeft MMA fighter Euro 2000