vrijdag 21 juni 2024
25 C
Paramaribo
17.7 C
Amsterdam
5
(1)

Brunswijk geeft MMA fighter Euro 2000

lees ook ...

Verdachte C.K. aangehouden voor witwassen na onderzoek Openb...

Op 22 januari van dit jaar werd de verdachte C.K. na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie aangehouden en in verzekering gesteld voor overtreding van de Wet Money Laundering (witwasse...

President Santokhi heeft op donderdag 13 oktober 2022 een fysieke en virtuele meeting gehouden inzake het Digital Readiness Assessment (DRA). “Ondanks dat de wereldeconomie getransformeerd is in digitale technologieën, maakt nog niet een ieder daarvan gebruik.

“Dit is ook het geval in Suriname, waardoor alles heel stroef gaat”, aldus de president. De regering heeft daarom acties ondernomen om de beleidscoördinatie en de implementatie van e-overheidshervormingen te verbeteren. Dit wordt opgepakt door het onderdirectoraat e-goverment bij het Kabinet van de President en door de presidentiële werkgroep die speciaal hiervoor is opgericht.

Het staatshoofd heeft het DRA-rapport overhandigd gekregen van de UNDP en de belangrijkste aanbevelingen zijn gepresenteerd en besproken. Er is een beroep gedaan op UNDP om Suriname te helpen met het verwerken van de bevindingen.

Het staatshoofd wil Suriname naar de volgende level tillen op het gebied van digitale services voor de overheid. Het rapport wordt gepresenteerd door het onderdirectoraat e-government aan de RVM. Hierna volgen de besluiten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

5 REACTIES

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBrunswijk geeft MMA fighter Euro 2000