maandag 28 november 2022
24.4 C
Paramaribo
7.1 C
Amsterdam
5
(1)

Brunswijk geeft MMA fighter Euro 2000

lees ook ...

Opening of music school done by the President

At the Commewijne district's music school's reopening yesterday, President Santokhi served as the honorary guest of honor. The head of state praised everyone involved for the outcome. He said that...

President Santokhi heeft op donderdag 13 oktober 2022 een fysieke en virtuele meeting gehouden inzake het Digital Readiness Assessment (DRA). “Ondanks dat de wereldeconomie getransformeerd is in digitale technologieën, maakt nog niet een ieder daarvan gebruik.

“Dit is ook het geval in Suriname, waardoor alles heel stroef gaat”, aldus de president. De regering heeft daarom acties ondernomen om de beleidscoördinatie en de implementatie van e-overheidshervormingen te verbeteren. Dit wordt opgepakt door het onderdirectoraat e-goverment bij het Kabinet van de President en door de presidentiële werkgroep die speciaal hiervoor is opgericht.

Het staatshoofd heeft het DRA-rapport overhandigd gekregen van de UNDP en de belangrijkste aanbevelingen zijn gepresenteerd en besproken. Er is een beroep gedaan op UNDP om Suriname te helpen met het verwerken van de bevindingen.

Het staatshoofd wil Suriname naar de volgende level tillen op het gebied van digitale services voor de overheid. Het rapport wordt gepresenteerd door het onderdirectoraat e-government aan de RVM. Hierna volgen de besluiten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

5 REACTIES

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBrunswijk geeft MMA fighter Euro 2000