zaterdag 30 september 2023
26.1 C
Paramaribo
15 C
Amsterdam
5
(2)

Brunswijk eist harde aanpak criminaliteit na beschieting vrachtwagen in achterland

lees ook ...

OM spreekt krantenbericht tegen

Naar aanleiding van een bericht dat is gepubliceerd in Times of Suriname, waarin wordt beweerd dat het Openbaar Ministerie (OM) vergeten is bewaring te vorderen van een verdachte, die in verband gebra...

Vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk heeft zijn bezorgdheid geuit over de toenemende criminaliteit in delen van het Surinaamse achterland. Na het recente incident waarbij criminelen een truck met lading aan de Langatabikiweg in Moengo hebben beschoten, roept hij de politie op om krachtig op te treden volgens de wet om de ontsluitingswegen veilig te houden.

Brunswijk benadrukt dat er onmiddellijk politievoertuigen moeten worden aangeschaft voor de politie in Moengo, zodat ze effectiever kunnen optreden. Hij sprak deze woorden tijdens de inwijding van een nieuw politiestation en brandweerkazerne in Moengo aan de Lijnweg op donderdag 27 juli 2023.

De vp benadrukte dat het onacceptabel is dat bewoners van het gebied in angst moeten leven en daardoor omwegen moeten maken om veilig te reizen. Hij pleit ervoor dat de politie de benodigde middelen krijgt om het gebied weer veilig te maken.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBrunswijk eist harde aanpak criminaliteit na beschieting vrachtwagen in achterland