woensdag 29 november 2023
25.5 C
Paramaribo
3.6 C
Amsterdam
4.2
(5)

Brunswijk e sor’ en WANTED fesi, ay gi un’ syen, adyen

lees ook ...

Kameroen eerste Afrikaanse land met malariacaccin

Kameroen markeert een mijlpaal als het eerste Afrikaanse land dat het malariavaccin Mosquirix officieel in gebruik neemt. Gisteren arriveerde een zending met meer dan 331.000 doses op de luchthaven va...

Brunswijks toont zijn ware gezicht en geeft ons schande op schande, nationaal en internationaal. Zijn verslaving  aan macht en agressief gedrag wijst dat hij president wil worden om wetteloos als Jungle commandoleider Suriname te regeren. Zijn gangstermanieren leiden weer eens tot internationale schande. Met 15 Caribische (CARICOM) presidenten en top internationale olie en gasondernemers heeft hij laten zien net als voorheen bij de Fifa, dat hij internationale regels, wet en recht niet respecteert en zich weer gedraagt als de machtige gevaarlijke gek die hij is. Wie gaat zaken willen doen met een land met zo’n wanted gek in de top?

Betaalde straatprotest

Brunswijk dreigt dat hij zijn aanhangers op straat gaat brengen als protest tegen een voorstel ter  verandering  van de huidige kieswet die zal maken dat elke stem in stad en district dezelfde waarde heeft. En niet zoals nu: de NPS heeft 58000+ kiezers en heeft 2 zetels, de ABOP 38000+ kiezers 5 zetels. Brunswijk is een misdadiger, (inter)nationaal veroordeeld. Nu dreigt hij openlijk met -vernietigende- straatprotesten ( waarvoor hij als superrijke zeker kan betalen aan zijn doodarme  volgelingen) om wet en recht te vertrappen. Zoals hij, Brunswijk door zijn ‘ veiligheidsmensen’ journalist Pinas voor de Nationale Assemblee, het huis van de democratie liet trappen en daarmee persvrijheid vertrapte.

Misleider

Door geld, aandacht en zijn behoefte aan propaganda, maken dat hij zich in zijn eigen programma op een staatszender en op zijn Face Book profileert als Surinames grootste filantroop. Een rijke die graag geld uitdeelt. Intussen is hij volgens onder dit artikel genoemde bronnen   de persoon in Suriname die het meeste geld verdiend aan goud en hout in het bos, volgens bronnen zou hij BILJONAIR zijn en nooit belasting betalen.

Dat is zijn masker, hij die uit zijn zak het volk steunt. Maar als hij het echt voor het volk voelde, dan was hij na 3 maanden watersnood in Brokopondo met wederopbouw gestart door hun hout te geven bv. en een zaagmachine.  Maar hij geeft een zak rijst van 5 kilo met zijn beeltenis en erenaam Bravo erop, alweer voor zijn eigen roem en eer.(Misleidend)

2x Kort geding

Verder heeft Brunswijk, vorige week Ronnie Asabina oppositieleider van de BEP, die als integer bekend staat, vals beschuldigd, dat Asabina geld zou ontvangen van skalian (goudwinners platformen). Maar Asabina laat het niet op zich zitten en die is nu een kort geding begonnen om via de rechter zijn naam te zuiveren. Waarschijnlijk liegt Brunswijk, zoals hij loog in de assemblee over de mishandeling van journalist Pinas.

Tegen Abop, lees Brunswijks minister van Grondzaken, Dinotha Vorswijk is ook een klacht bij de Procureur Generaal ingediend wegens corruptie bij het Sabaku projekt (bouwkavels). Want zij heeft op corruptieve wijze tientallen net door Abop partijleden aangevraagde bouwpercelen gratis uitgedeeld, terwijl 60.000 eerdere aanvragen  zijn genegeerd. Waarschijnlijk kan zij op grond daarvan veroordeeld en ontslagen worden en dan kan het uitdelen van Staatseigendommen aan partijgenoten niet doorgaan.

Woedend

Dus meneertje Bravo is  boos dat hij rijk en volgens hem almachtig is en de rechter niet kan tegenhouden, daarom bedreigt hij ons dat hij zijn troepen in opstand gaat laten komen in Paramaribo. Kijk goed wat er gebeurt en geloof een slechterik als hij een slecht voornemen bekend maakt. Sranan Peyri observeert en rapporteert en kan alleen maar aanbevelen dat Santokhi hem niet alleen afkeurt met een persbericht maar Brunswijk persoonlijk aanspreekt om calamiteiten te voorkomen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

13 REACTIES

13 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBrunswijk e sor' en WANTED fesi, ay gi un’ syen, adyen