vrijdag 9 december 2022
25 C
Paramaribo
-0.7 C
Amsterdam
4
(3)

Brunswijk drie jaar geschorst door Concacaf; clubs gediskwalificeerd

lees ook ...

Suriname moet beleid uitstippelen over omgaan met bos

President Chandrikapersad Santokhi vindt dat het belangrijk is om een duidelijk beleid uit te stippelen hoe we met ons bos omgaan en de carbon negatieve status blijven behouden. Het is alom bekend dat...

De Tuchtcommissie van Concacaf heeft Ronnie Brunswijk voor drie jaar geschorst. Het besluit volgt na de videos waarin te zien is dat Brunswijk in de kleedkamer US-dollars had verdeeld aan spelers van CD Olimpia. Op de website van Concacaf is dit besluit kenbaar gemaakt.

Na beoordeling van de acties die in de video zijn aangetoond en het in overweging nemen van de schriftelijke verklaringen van beide clubs, heeft de commissie vastgesteld dat er na de wedstrijd ernstige schendingen van de integriteitsregels hebben plaatsgevonden.

De voetballende Brunswijk mag in deze periode op geen enkele wijze deelnemen aan Concacaf-competities. Inter Moengotapoe is daarnaast uit de Concacaf League gezet. Ook CD Olimpia mag niet meer meedoen dit jaar.

Concacaf blijft deze zaak en andere betrokken personen onderzoeken en behoudt zich het recht voor om verder bewijsmateriaal door te verwijzen naar de Disciplinaire Commissie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

5 REACTIES

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBrunswijk drie jaar geschorst door Concacaf; clubs gediskwalificeerd