Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Brunswijk: Bordo kan weer vrij naar ABOP komen

Geplaatst

op

1240

“Bordo mag weer vrij naar ABOP komen”. Dit heeft de ABOP-voorzitter Ronnie Brunswijk medegedeeld. Dit betekent dat de schorsing van Joel Martinus (Bordo) is opgeheven. Volgens de ABOP- voorzitter moet niet alleen Bordo, maar een ieder binnen de partij zich correct gedragen.

Martinus die vorige week zondag in het ziekenhuis is beland wegens een hoge bloeddruk en maagpijn is gebeld door Brunswijk. Volgens hem komt alles weer goed. Formeel heeft Martinus nog geen mededeling van de partij- voorzitter ontvangen. Na goed overleg met de structuren van de partij is het duidelijk dat Martinus weer normaal mag functioneren binnen de gele partij.

Culturu.com

11 Reacties
11 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Bryan
dinsdag 20 oktober 2020 20:16

Lekker belangrijk.
Pffffffff

Bredeh
woensdag 21 oktober 2020 03:13

En als Joel Martinus (Bordo) niet in het ziekenhuis was beland dan was Ronnie hem gewoon vergeten? Was Bordo voor bepaalde of onbepaalde tijd geschorst? Of bepaald Ronnie Brunswijk als het hem goed uitkomt hoelang Bordo’s opgelegde verbanning duurt? De ABOP heeft toch partij regels omtrent disciplinaire maatregelen voor leden die over de schreef gaan? Wat in het geval van Joel Martinus niet van toepassing was. Joel Martinus vond dat Brunswijk zich niet aan de afspraken hield die vóór de mei verkiezingen met de kiezers waren gemaakt. Het door Ronnie Brunswijk in dienst willen houden van figuren als Mike Nerkus,… Lees verder »

Bredeh
woensdag 21 oktober 2020 03:16

Ronnie Brunswijk beloofde toen plechtig nooit, nooit, nooit met het NDP geboefte samen over het land te regeren. Wat ook niet was beloofd is dat Ronnie Brunswijk, ex NDP’er André Misiekaba in de ABOP wilde opnemen omdat hij een Marron is en dat dus in Brunswijk’s ogen geen conseqeunties zal hebben voor zijn geloofwaardigheid. Dus dezelfde Misiekaba die in de NDP periode de ABOP zoveel mogelijk tegenwerkte, kleineerde en ook onbeschaamd openlijk tegen hen loog. Bordo en Belfort hadden dus gelijk toen ze Ronnie Brunswijk de ogen probeerden te open. Want Ronnie was of de weg kwijt of Ronnie was… Lees verder »

Bredeh
woensdag 21 oktober 2020 03:17

Ronnie! President worden is geen verdienste maar slechts een tijdelijke titel. Ingeval je net als Bouterse, Trump, Ferdinand Marcos, Soeharto en al die halve gare corrupte moordenaars die een tijdje als beesten in hun land tekeer gingen eindigt. Dan wordt je in de geschiedenis boeken niet als held geëerd, maar als een gestoorde bloeddorstige maniak beschreven.  En wat is volgens Brunswijk correct gedrag binnen de ABOP? De leden moeten zich als decor/figuranten gedragen? Dus alla NDP. De leden moeten alles wat Ronnie roept, beweerd, verklaart enzv voor zoete koek inslikken? Dus alla NDP. Ronnie Brunswijk even dit. Een goed leider… Lees verder »

Bredeh
woensdag 21 oktober 2020 03:20

Welke leider wil Ronnie Brunswijk zijn?
Wil Brunswijk over 20 á 30 jaar worden herdacht als een wijze compassionele harde werker met wat vlekjes op zijn reputatie voordat hij aan zijn politieke carrière begon?
Of als iemand die ten koste van alles ernaar streefde om de hoogste functie van het land te bekleden. Om daarna te ontdekken dat die functie maar een tijdelijke titel is die niets verheffends toevoegd aan iemands reputatie.
En als die reputatie al was beschadigd dat dit niet ongedaan wordt gemaakt nadat je voor welke functie dan ook bent ingezworen.

Wilhelmus
woensdag 21 oktober 2020 07:59

In het land der blinden is 1 oog koning.

Michel
woensdag 21 oktober 2020 11:02

Vp Ronnie Brunswijk, waar zijn de 12 militairen van het Nationale Leger die jij gegijzelde had.
Neem je verantwoordelijkheid.
Ga je nog excuses aanbieden.

Stanley
woensdag 21 oktober 2020 19:20

@Wilhelmus

“In het land der blinden is 1 oog koning.”

Hierbij zijn de Marrons de blinden?
En Brunswijk de enige onder de Marrons die 1 oog heeft?
Ik hoop niet dat Brunswijk zo tegen de gewone Marrons aankijkt.

Dat Brunswijk dus ten koste van de Marrons in Suriname op de titel van president aast.
De titel president is een lege huls.
Als een machtsgeile leeghoofd die huls gaat vullen dan is de optelsom
Nul + nul = nul.

Sabakoe
woensdag 21 oktober 2020 20:54

Nul – nul is ook nul

Ronny Hooikamp
dinsdag 27 oktober 2020 18:51

Brunswijk zelf hoort helemaal niet in de regering thuis.
Hij hoort in Nederland in de gevangenis, daar is hij veroordeeld voor drugs handel.
Ongelooflijk dat er mensen zijn die op hem hebben gestemd.
Dat moeten dan wel heel simpele zielen zijn.
Maar goed, in Suriname kan dat allemaal maar gewoon.
Ben benieuwd wat voor misstanden er nog meer zullen gaan gebeuren.

Ronny Hooikamp
donderdag 29 oktober 2020 18:43

In het land der Surinamers is een mug koning.

Suriname

De Link voor de Srefidensi Bonus is Bekend!!!

Geplaatst

op

Srd (1)

Hieronder volgt een bekendmaking van het ministerie van Financiën betreffende de registratie voor de Srefidensibonus voor de Surinamers die in geen van de genoemde categorien vallen. Deel het alstublieft en zegt het voort!

Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft vandaag de registratielink voor de Srefidensi en Owru Yari enveloppe gelanceerd. Dit vond plaats op het hoofdkantoor van het Ministerie.

Deze online registratie is NIET van toepassing op de volgende categorieën:

Personen jonger dan 21 jaar
AOV’ers
Personen die reeds financiële bijstand genieten
Ambtenaren
Personen in dienst bij overheidsinstellingen
Personen in dienst van parastatalen
Personen werkzaam bij particuliere bedrijven
Bus vergunninghouders, chauffeurs en boothouders geregistreerd bij het Ministerie van Transport, Communicatie en Toerisme
Bus- en boothouders geregistreerd bij het Ministerie van Onderwijs, Wetenschap en
Cultuur

Dit, omdat de financiële tegemoetkoming voor bovengenoemde categorieën samen met het maandelijks loon of de uitkering wordt gestort.

Alle andere personen zullen zich via onderstaande link kunnen registreren:

https://financien.sr/srefidensi/enveloppe/

Let wel, dat personen die meer dan SRD 12.500,- bruto per maand verdienen geen financiële tegemoetkomingen ontvangen.

 

Tot zover de bekendmaking van het ministerie van Financiën betreffende de registratie link voor de Srefidensi Bonus  –  culturu.com

Lees verder

Suriname

Guyanese president Irfaan Ali gearriveerd in Suriname

Geplaatst

op

Guyanese President Aangekomen

Irfaan Ali, de president van buurland Guyana, is gisteren gearriveerd in Suriname. Het Guyanese staatshoofd is samen met first lady, Arya Ali, en zijn delegatie geland op de Johan Adolf Pengel International airport. De president vertoeft in het land in het kader van 45 jaar staatkundige onafhankelijkheid.

Op Zanderij is president Ali ontvangen door onder andere minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking, minister Kenneth Amoksi van Justitie en Politie, minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken en de districtscommissaris van Para, Marlene Joden.

Later vandaag zal president Ali ontvangen worden door president Chan Santokhi. Hierna zal er een persmoment zijn met beide presidenten. Suriname en Guyana hebben reeds jarenlang een bilaterale samenwerking.

Culturu.com

Lees verder

Meest gelezen