vrijdag 23 februari 2024
29 C
Paramaribo
8.3 C
Amsterdam
0
(0)

Brunswijk bespreekt jongerenbeleid met kandidaten landelijk jongerenbestuur

lees ook ...

Nieuwe secretaris van CHof neemt verzoekschrift waarborgsom ...

De nieuwe secretaris van het Constitutioneel Hof (CHof), Rakeshkoemar Kanhai, heeft zijn eerste taak op zich genomen door een verzoekschrift in ontvangst te nemen over de waarborgsom die politieke par...

De kandidaten voor het landelijk jongerenbestuur van Suriname hebben een ontmoeting gehad met vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk. In zijn kantoor ontving de vp, tevens voorzitter van de ABOP, de kandidaten voor een vruchtbare discussie over het jongerenbeleid van de regering. Het initiatief voor deze bijeenkomst, geleid door Edgar Sampie en Meredith Vitoli, komt voort uit de overtuiging dat jongeren een cruciale stem moeten hebben in het beleidsvormingsproces.

De 17 kandidaten, afkomstig uit diverse districten, vertegenwoordigen een gevarieerde groep jongeren met verschillende ideeën en standpunten. Tijdens de ontmoeting lichtte Brunswijk de prioriteiten van de regering toe met betrekking tot jongerenkwesties, zoals onderwijs, werkgelegenheid en participatie. De kandidaten kregen de kans om hun eigen visie te delen en vragen te stellen over actuele onderwerpen die jongeren aangaan.

De focus lag op open dialoog en betrokkenheid. Brunswijk toonde oprecht interesse in de meningen en ideeën van de jongeren en moedigde hen aan om actief betrokken te blijven bij de ontwikkeling van Suriname.

Het bezoek van de jongeren aan Brunswijk was meer dan alleen een formeel bezoek. Het was een waardevolle uitwisseling van gedachten en perspectieven die hopelijk zal leiden tot een betere afstemming tussen het jongerenbeleid van de regering en de behoeften van de jongeren in Suriname.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBrunswijk bespreekt jongerenbeleid met kandidaten landelijk jongerenbestuur