woensdag 17 april 2024
25 C
Paramaribo
4.9 C
Amsterdam
0
(0)

Brunswijk benadrukt waarde domeingrond: Niet verkopen, maar koesteren

lees ook ...

Exploitatie kosten MZ nog niet afgelost

Het ministerie van Volksgezondheid heeft zich niet gehouden aan afspraken gemaakt met de Medische Zending Primary Health Care (MZ) om achterstallige exploitatie kosten te betalen. Een raadsvoorstel om...

Vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk heeft zich op woensdag 20 maart 2024 wederom ingezet voor directe ondersteuning aan burgers in nood. Ditmaal waren het 20 buschauffeurs die profiteerden van zijn toewijding, doordat ze toewijzingsbeschikkingen voor domeingrond in ontvangst namen. Deze ceremonie vond plaats op het Kabinet van de Vicepresident, waarbij ook Shereve Turney, woordvoerder van de Belangen Organisatie van Buschauffeurs (BOVB), aanwezig was.

Turney had, gehoord gevend aan de groeiende vraag om ondersteuning binnen de beroepsgroep, contact gezocht met Brunswijk. Deze stap resulteerde in de uitreiking van de beschikkingen, die volgens de woordvoerder van cruciaal belang zijn voor het verstrekken van noodzakelijke middelen aan buschauffeurs.

Tijdens het evenement benadrukte Brunswijk het belang van de toewijzing van domeingrond, met name aan de minderbedeelden. Hij moedigde de ontvangers aan om hun grondpapieren als een kostbaar bezit te zien, vergelijkbaar met goud, en deze niet door te verkopen.

De intentie achter deze toewijzingen is niet alleen om de buschauffeurs aan te moedigen in hun beroep, maar ook om bij te dragen aan de verbetering van hun werkomstandigheden en stabilisatie van de transportsector in het algemeen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBrunswijk benadrukt waarde domeingrond: Niet verkopen, maar koesteren