vrijdag 12 augustus 2022
26.1 C
Paramaribo
19.1 C
Amsterdam
0
(0)

Brunswijk belooft problemen Psychiatrisch Centrum aan te pakken

lees ook ...

Markoesatraining voor telers van Powakka

De afgelopen week vond er een 2-daagse training over markoesa teelt plaats in het dorp Powakka in het kader van het Minor Fruits project welke onderdeel is van het Agricultural Competitiveness Program...

Vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk heeft het personeel van het Psychiatrisch Centrum Suriname (PCS) beloofd hun problemen aan te zullen pakken. PCS-personeel heeft vrijdag een petitie aangeboden aan de vp, waarin zij hun misnoegen hebben geuit over onder andere het uitblijven van hun beloofde loonsverhoging en oplossing van andere nijpende zaken. Een van de zaken is het uitblijven van de 17% loonsverhoging die ambtenaren hebben ontvangen. Tot op heden heeft het PCS-personeel niets ontvangen.

Een vertegenwoordiger van de zorgverleners vertelde op het moment van de overhandiging dat de werkers zeer teleurgesteld en gedemotiveerd zijn door het lange wachten op wat zij verdienen. ”Wij Vragen u om alles in het werk te stellen, zodat wij in aanmerking kunnen komen voor onze verhoging.”

Aan de vp hebben de zorgverleners aangegeven, dat zij niet langer kunnen wachten op een tegemoetkoming die hun rechtmatig toekomt. Zij gaven ook aan dat zij nog steeds hart hebben voor de hulpbehoevenden.

Brunswijk zal alles in het werk stellen om schot in de zaak te krijgen. De vp heeft gezegd dat de regering achter de zorgverleners staat en dat hij alles in het werk stelt dat zij krijgen waar zij recht op hebben.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBrunswijk belooft problemen Psychiatrisch Centrum aan te pakken