zondag 23 juni 2024
30 C
Paramaribo
20.7 C
Amsterdam
3.5
(2)

Brunswijk: “ABOP niet afhankelijk van Bordo’s invloed”

lees ook ...

De wrange internet tories van Telezuur/ EBS (2)

Een groot voordeel van een appgroep in groot Paramaribo is dat je snel te weten  komt of het slecht of niet functioneren van je nutsvoorzieningen (Water, licht, telefoon, internet) alleen voor jouw bu...

Joël Martinus, beter bekend als Bordo, is recentelijk aangehouden in Brazilië. Hij wordt door de autoriteiten verdacht van betrokkenheid bij moord en drugshandel, wat heeft geleid tot een internationaal opsporingsbevel.

Vicepresident Ronnie Brunswijk, tevens voorzitter van de politieke partij ABOP, waar Bordo een prominent lid van is, gaf op woensdag 5 juni 2024 aan dat hij niet op de hoogte was van de naamsverandering van Joël Martinus naar Jay-z Jael Martinus. In eerste instantie wilde de vicepresident niet ingaan op dit onderwerp. Na aandringen van de pers gaf hij echter toch een reactie.

Brunswijk benadrukte dat de partij niet afhankelijk is van de invloed van Bordo om te functioneren. Hij onderstreepte dat hij zelf als partijleider klaar staat om de partij te leiden en openstaat voor samenwerking met andere politieke partijen. “Ik zal eenieder verrassen,” merkte hij op.

Het doel blijft om gezamenlijk Suriname naar een hoger niveau te tillen, waarbij eenheid en samenwerking cruciaal zijn om de uitdagingen van het land aan te pakken en duurzame ontwikkeling te bevorderen. De ABOP-voorzitter stoort zich ook niet aan tweede en derde personen van politieke partijen die aangeven niet samen te willen werken om een kabinet te vormen. Hij benadrukte dat hij op het niveau van de president praat.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBrunswijk: "ABOP niet afhankelijk van Bordo's invloed"