maandag 24 juni 2024
24 C
Paramaribo
22.1 C
Amsterdam
5
(1)

Brunswijk: “2000 personen al geregistreerd voor PL-massameeting 25 mei”

lees ook ...

Inbraak bij onderneemster: grote geldsom en sieraden gestole...

Onderneemster B.G. (63) heeft bij politiebureau Uitvlugt aangifte gedaan van een inbraak in haar woning waarbij SRD 250.000 en sieraden zijn gestolen. De inbraak vond woensdag plaats terwijl het ec...

De politieke partij Pertjajah Luhur (PL) zal op zaterdag 25 mei 2024 een massameeting organiseren in haar partijcentrum te Beekhuizen. Deze bijeenkomst zal ook worden ondersteund door hun coalitiepartner, de Algemene Bevrijdings- en Ontwikkelingspartij (ABOP).

Tijdens de installatie van jongeren- en ressortbesturen van Paramaribo afgelopen weekend, kondigde Brunswijk aan: “Ik heb al 2000 personen geregistreerd die naar de massameeting van de PL gaan. Anderen die zelf willen komen, zijn ook welkom.” De PL en Abop werken sinds de verkiezingen van 2020 samen in de vorm van een lijstverbinding en hebben politieke posten gedeeld om hun samenwerking te versterken.

Hoewel de ABOP zelf nog geen massameeting plant, zal de partij op 24 mei haar ressort- en vrouwenbesturen in Saramacca op feestelijke wijze installeren. De steun van de Abop aan de massameeting van de PL onderstreept de hechte samenwerking tussen de twee partijen. Op dezelfde dag als de massameeting van de PL, zal ook de Vooruitstrevende Hervormingspartij (VHP) een grote bijeenkomst houden.

De VHP wil haar kracht tonen door een massa op de been te brengen. De Nationale Partij Suriname (NPS) heeft aangekondigd haar massameeting op 29 september 2024 te houden, met een ressortvergadering gepland in Pontbuiten op 26 mei. Van de Nationale Democratische Partij (NDP) is er nog geen officiële aankondiging gedaan over een politieke bijeenkomst.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBrunswijk: “2000 personen al geregistreerd voor PL-massameeting 25 mei”