donderdag 21 september 2023
27.6 C
Paramaribo
15.1 C
Amsterdam
0
(0)

Bromfietser rijdt tegen stilstaand voertuig aan en laat het leven

lees ook ...

De niet opgeloste SLM schandalen (deel 2)

Een trotse en domme opmerking van minister Stanley Raghoebarsingh (Financiën en Planning)dat SLM deze maand niet gesubsidieerd hoefde te worden, voor het eerst vanaf het duo Santokhi – Brunswijk aantr...

Een 43-jarige bromfietser(W.B.) reed op zondag 11 juni 2023 aan de Oost-Westverbinding tegen een stilstaand voertuig aan en liet ter plaatse het leven.

Medewerkers van verkeersunit Regio Oost deden na de melding van de aanrijding aan de Oost-Westverbinding, de plek aan voor onderzoek. Bij aankomst troffen de wetsdienaren het slachtoffer dat geen teken van leven meer vertoonde op het rijwielpad aan.

Het onderzoek wees uit dat het slachtoffer over het rijwielpad van de Oost-westverbinding reed komende vanuit de richting van Meerzorg gaande richting Richelieu. Doordat het hard regende, had de bromfietser kennelijk geen goed zicht op de weg en kwam hierdoor ter hoogte van Bitterzorg te Peperpot tegen een stilstaand dienstvoertuig van de brandweer aan, met voor W.B. het noodlottige gevolg.

Een arts stelde officieel de dood van het verkeersslachtoffer vast. De bestuurder van het dienstvoertuig R.B., die op dat moment niet deelnam aan het verkeer is in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs.

Het ontzielde lichaam van W.B. is in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie door de politie in beslag genomen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBromfietser rijdt tegen stilstaand voertuig aan en laat het leven