donderdag 22 februari 2024
31.6 C
Paramaribo
12.4 C
Amsterdam
0
(0)

Bromfietser overlijdt na veroorzaken aanrijding

lees ook ...

Surinaamse kunstenaar Paul Woei overleden, nationaal verlies...

Suriname rouwt om het verlies van Paul Woei, een veelzijdige kunstenaar die bekend stond als schilder, beeldhouwer, kunstleraar en schrijver. Woei, een wereldburger, is zondag overleden, waarmee het l...

Op zaterdag 12 november veroorzaakte een bromfietser van wie de persoongegevens nog ontbreken, een aanrijding aan de Topaasstraat. Hij overleed kort na aankomst in het ziekehuis. 

De politie van het bureau Geyersvlijt kreeg op 12 november van het Command Center een melding van een aanrijding tussen een auto en een bromfiets op voormelde locatie. De wetsdienaren die de plek aandeden voor onderzoek constateerden dat de benadeelde autobestuurder Rajeev K. over de Topaasstraat reed, komende vanuit de richting van de Jozef Israëlstraat, gaande richting Jan Steenstraat.

De bromfietser die over de Rembrandstraat reed, komende vanuit de richting van de Gompertstraat en gaande richting de Kristalstraat verleende geen voorrang aan de autobestuurder en kwam tegen de auto aan. Door de slag vloog de bromfietser in de lucht en kwam vervolgens op het wegdek terecht.

Bij aankomst van de politie van Geyersvlijt, was het verkeersslachtoffer reeds door de ambulance afgevoerd, die door een vermoedelijke voorbijrijdende wetsdienaar was ingeschakeld. Kort na aankomst op de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, kwam de man te overlijden.

De bromfiets werd in beslaggenomen. De autobestuurder is in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs en verkeerde niet onder invloed van alcohol.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBromfietser overlijdt na veroorzaken aanrijding