maandag 15 augustus 2022
28.7 C
Paramaribo
24.8 C
Amsterdam
0
(0)

Bromfietser overlijdt na val van brommer

lees ook ...

Erkenning grondenrechten Inheemsen en Tribale volkeren binne...

President Santhoki was aanwezig bij de viering van Inheemse dag in de Palmentuin. Hij verzekerde zijn gehoor dat De Nationale Assemblee binnenkort zal starten de conceptwet om de grondenrechten van de...

De 55-jarige bromfietser Sarwankumar Soekhan is na een verkeersongeval op vrijdag 14 mei op de kruising van de Welgedacht C – en de Esperanceweg op de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo komen te overlijden. De politie van het bureau Santo Boma deed na de melding van het verkeersongeval de locatie aan voor onderzoek. Daar aangekomen werd het slachtoffer met verwondingen op het wegdek aangetroffen. 

Onderzoek wees uit dat Sarwankumar kort voor het ongeval over de Esperanceweg reed. Hij kwam vanuit de richting van de Mohamed R. Pierkhanweg en ging naar die van de Welgedacht C weg. Door tot nog toe onbekende redenen viel de bromfietser nabij de Welgedacht C weg van zijn rijtuig en belandde op het wegdek van eerder vermelde kruising. Per ontboden ambulance werd de gewonde bromfietser afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Kort na aankomst op de SEH werd door de dienstdoende arts geconstateerd dat het verkeersslachtoffer het leven had gelaten.

Het ontzielde lichaam van Sarwankumar is na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie ter obductie in beslag genomen. Het onderzoek van dit verkeersongeval is overgedragen aan de Verkeersunit van regio Midden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBromfietser overlijdt na val van brommer