woensdag 24 juli 2024
26 C
Paramaribo
19.5 C
Amsterdam
0
(0)

Bromfietser omgekomen in Saramacca

lees ook ...

Samenwerking PL en ABOP

ABOP-voorzitter Ronnie Brunswijk heeft in het openbaar gezegd dat er geen samenwerking meer bestaat tussen zijn partij en de PL. Hiermee verraste hij iedereen.  De partij is nu genoodzaakt een spoedve...

De politie van het bureau Jarikaba kreeg op 29 julie tegen vijf uur ’s middags melding van een aanrijding met dodelijke afloop tussen een auto en een bromfiets aan de Padiweg ter hoogte van de Bananenweg in het district Saramacca. Toen de politie zich naar de locatie begaf voor onderzoek, troffen de wetsdienaren de 44-jarige bromfietser PB aan dood aan.

Een arts stelde officieel de dood van het verkeersslachtoffer vast. Tijdens het onderzoek van de politie is naar voren gekomen dat kort voor de aanrijding de 37-jarige autobestuurder H.R. over de Padiweg reed. Hij kwam vanuit de richting van de Bananenweg, gaande richting de Commissaris Weythingweg. De bromfietser reed over de Bananenweg en reed de Padiweg op zonder rekening te houden met het verkeer over die weg, met als gevolg dat P.B. werd aangereden door de personenauto.

De autobestuurder H.R. die niet verkeerde onder invloed van alcohol of enig bedwelmende middel was in het bezit van een geldig rijbewijs. Beide voertuigen werden door de politie in beslag genomen. Het ontzielde lichaam van P.B. is in opdracht van het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek eveneens door de politie in beslag genomen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBromfietser omgekomen in Saramacca