zondag 4 juni 2023
26.8 C
Paramaribo
12.3 C
Amsterdam
0
(0)

Bromfietser na aanrijding met voetballende jongen overleden

lees ook ...

Expo hindostaanse immigratie in Nickerie

Gisterenmorgen is in de districtszaal van Nickerie een expo van start gegaan in verband met 150 jaar Hindoestaanse immigratie. Diverse voorwerpen die gedurende de immigratie en ook daarna werden gebru...

De 22-jarige bromfietser Wensley Gadden is op 1 mei omstreeks 18.00 uur na een aanrijding met een voetballende jongen aan de Bolletriestraat overleden. Er is door de politie van het bureau Nieuwe Haven melding gedaan van de aanrijding met zwaar lichamelijke letsels. Op de locatie aangekomen werd Wensley, die geen levensteken meer vertoonde, op het wegdek aangetroffen.

Zijn duorijder Edniel I. (24) die niet aanspreekbaar was en in bewusteloze toestand verkeerde, werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij is ter observatie opgenomen in de ziekeninrichting.

Onderzoek wees uit dat Wensley met zijn durorijder reed over de Bolletriestraat. Zij kwamen vanuit de richting van de Hermansteinbergstraat gaande richting de Ijzerhartstraat. Ter hoogte van pand nummer 113speelden enkele jongens voetbal, waarbij Wensley die vermoedelijk met een hoge snelheid was, tegen één hunner aankwam.

Hierdoor vielen Wensley en zijn duorijder van het rijtuig, waarbij de bestuurder kort daarna ter plekke het leven liet. De duorijder liep letsels op en verloor het bewustzijn. De voetballende jongen liep lichte schrammetjes op aan zijn hand, rug en benen en moest medisch worden behandeld.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van Wensley door de politie voor obductie in beslag genomen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBromfietser na aanrijding met voetballende jongen overleden