zaterdag 20 april 2024
30 C
Paramaribo
6.9 C
Amsterdam
5
(1)

Bromfietser laat het leven bij het inhalen

lees ook ...

Marvin Kathusing al twee weken vermist in Den Haag

Aan het begin van deze maand deed de familie van de 43-jarige Marvin Kathusing een dringende oproep omdat hij vermist werd. Twee weken later, ondanks intensieve zoekinspanningen, is er nog steeds geen...

De 56-jarige bromfietser Jhabboe Shamkoemar heeft op zondag 16 oktober na een aanrijding met een Noah busje aan de Hendrikstraat ter plekke het leven gelaten. De politie van het bureau Uitvlugt kreeg op 16 oktober omstreeks 10.46 uur v.m. via het Command Center een melding van een aanrijding tussen een auto en een bromfiets op voormelde locatie.

De wetsdienaren deden de locatie aan voor onderzoek en troffen bij aankomst de bromfietser Jhabboe aan die geen teken van leven meer vertoonde. Een arts stelde officieel de dood van het verkeersslachtoffer vast. Volgens het voorlopige onderzoek is gebleken dat Jhabboe over voornoemde weg reed, komende vanuit de richting van de Derde Rijweg en gaande richting Langatabikistraat, terwijl de autobestuurder in tegengestelde richting reed.

Ter hoogte van Joy supermarket haalde de bromfietser zijn voorrijder in en kwam daarbij op de rijhelft van zijn tegenligger met als gevolg de botsing met het Noah busje met voor Jhabboe het noodlottige gevolg. De automobilist J.E. is in het bezit van een rijbewijs en verkeerde niet onder invloed van alcohol. Beide voertuigen zijn ter algehele keuring door de politie in beslag genomen.

Het ontzielde lichaam van Jhabboe is in opdracht van het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden. Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeers Unit van Regio Paramaribo.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBromfietser laat het leven bij het inhalen