donderdag 25 april 2024
28 C
Paramaribo
4.1 C
Amsterdam
1
(1)

Brokopondo krijgt 02 auto’s van Zijing, voorheen I am Gold

lees ook ...

Dodelijke afloop bij gewapende overval in Livorno: verdachte...

Vanochtend heeft zich een tragische gebeurtenis voorgedaan in het politieressort Livorno, waarbij een 39-jarige persoon met de initialen R.K. het slachtoffer is geworden van een gewapende roofoverval....

De onderneming Zijing die de mijnbouwonderneming Iam Gold kocht, heeft aan districts-commissaris Ludwig Mendelzoon van het district Brokopondo twee auto’s Toyota Hilux bouwjaar 2012 gedoneerd. De overdracht vond plaats op dinsdag 6 juni 2023.

“Aan de onderneming die activiteiten ontplooit in het district, hebben wij in een kroetoe, hen anderhalve jaar geleden het verzoek gedaan om ons met vervoer te helpen” aldus Mendelzoon. Het zijn weliswaar geen nieuwe auto’s, maar wij kunnen er goed gebruik van maken. De auto’s zullen worden ingezet, om de ver afgelegen ressorten te bezoeken, de bestuursdienst zal zichtbaarder zijn in het district” zegt de districtscommissaris.

Volgens Mendelzoon is de samenwerking met het bedrijf Zijing, voorheen Iam Gold, goed te noemen. Er zijn verschillende projecten in de Community-Base die ondersteund worden door de multinationals.

“De auto’s zijn aan het commissariaat overgedragen, maar deze zullen worden ingezet waar nodig. Het vervoer probleem is hiermee deels opgelost” geeft de burgervader aan.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBrokopondo krijgt 02 auto's van Zijing, voorheen I am Gold