woensdag 24 april 2024
25 C
Paramaribo
4.3 C
Amsterdam
3
(1)

Broer vp Brunswijk zal een functie behouden

lees ook ...

Suriname-China banden versterkt: Santokhi keert hoopvol teru...

President Chandrikapersad Santokhi is veilig teruggekeerd in Suriname na een vruchtbaar staatsbezoek aan China. Op de Johan Adolf Pengelluchthaven werd het staatshoofd met militair eerbetoon ontvangen...

Leo Brunswijk, de broer van vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk, zal van de vele functies die hij bekleedt, slechts een behouden. Dit heeft de vp bekendgemaakt. “Zoals ik heb beloofd aan het volk zal dat ook gebeuren. In goed overleg is besloten dat Leo Brunswijk posities gaat inleveren. Het proces hiertoe is al ingezet,” zegt Brunswijk.

Het inleveren van de vele functies is een van de eisen van de protesterende burgers. Bij een bezoek van de demonstranten aan de vp had hij aangegeven de opdracht te zullen geven voor het terugdraaien van enkele functies. Vooralsnog is niet duidelijk welke functie Leo Brunswijk zal behouden.

De vp zegt dat zijn broer bereid is om afstand te doen van de verschillende functies. Inmiddels is Leo Brunswijk gevraagd om afstand te doen van de functies. Er zal binnenkort een vergadering gehouden moeten worden om andere kandidaten te kiezen. Brunswijk heeft onder andere zitting in de RvC van Staatsolie, EBS en SLM.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBroer vp Brunswijk zal een functie behouden