zaterdag 25 mei 2024
33 C
Paramaribo
15.7 C
Amsterdam
4.5
(2)

Jongere broer vicepresident Brunswijk nu directeur EBS

lees ook ...

Ali: “Santokhi beloofde oplossing voor visvergunningen...

Ifraan Ali, de president van Guyana, heeft tijdens een openbare bijeenkomst in Crabwood Creek, Berbice, aangekondigd dat hij samen met president Chandrikapersad Santokhi van Suriname de mogelijkheid o...

Leo Brunswijk, de jongere broer van vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk, is vanaf woensdag de nieuwe directeur van de NV Energiebedrijven Suriname (EBS). Dit is gebeurd tijdens een Algemene Vergadering van Aandeelhouders. Hiermee is ook een nieuw directieteam aangetreden bij het staatsbedrijf.

Vp Brunswijk bracht namens de regering dank uit aan zijn jongere broer die zijn schouders onder het werk wil zetten. De vp merkte op EBS een belangrijk bedrijf is. Ook zei hij dat het nieuwe team aantreedt in een periode waar er sprake is van verhoging van tarieven. Er moet elektriciteit gebracht worden naar de mensen, maar deze moet betaalbaar blijven.

Leo Brunswijk zei zich allang voorbereid te hebben op deze functie. Marcel Eyndhoven blijft belast als Technisch Directeur (CTO). Ismanto Adna is onder dankzegging teruggetreden uit de functie Financieel Directeur (CFO) en zal als financieel adviseur van de nieuwe CEO zijn ondersteuning blijven geven aan de organisatie. Robert Pancham is benoemd tot Operationeel Directeur (COO) en Lesley Rahan is Directeur Financieel Beheer (CFO).

De nieuwe EBS-directeur wil dat het bedrijf teruggaat naar zijn oude glorietijden. De vorige positie die Brunswijk bekleedde, president-commissaris, is met zijn benoeming tot directeur vacant. Wie de opvolger wordt is nog niet bekendgemaakt.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

8 REACTIES

8 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameJongere broer vicepresident Brunswijk nu directeur EBS