zondag 14 augustus 2022
28.7 C
Paramaribo
30.9 C
Amsterdam
0
(0)

Brewster toegevoegd aan zaalvoetbalselectetie Suriname

lees ook ...

107 strafbare feiten militairen – Santokhi en Vorswijk...

- Dit jaar al 107 strafbare feiten door militairen - Bouva: wil duidelijkheid over verdwenen 60 miljoen SRD - President Santokhi en Minister Dinotha Vorswijk vechten het grondbeleid in de media ui...

Melito Brewster is toegevoegd aan de nationale zaalvoetbalselectie. Vrijdag reist het team van Suriname via Miami naar Guatemala.  Fabian Lijkwan, die eerder deze week positief testte op Covid-19, is nu vervangen door Brewster. Donderdag werd er weer een swab genomen van de delegatie; gelukkig  bleek niemand besmet te zijn.

De nationale selectie opent het Concacaf-kampioenschap op 3 mei met de groep B-wedstrijd tegen Panama. Dit land is de nummer twee van de regio. De  dag  daarop is het als nummer vijf gerangschikte Mexico de tegenstander.

Dertien landen doen mee aan de regionale evenementen. De top twee van de vier poules komen in de kwartfinales. De vier halvefinalisten plaatsen zich voor de Fifa Futsal World Cup 2021 van september in Litouwen. Dit zal geschieden ongeacht hun rangschikking.

In de Surinaamse selectie zitten vier spelers elk van All Stars (Shaquille van Throo, Selassie Zandveld, Anthony Blijd en Roché Pita) en The Lions (Gillian Maatrijk, Vangelino Sastromedjo, Melito Brewster en Romano Stekkel), twee elk van Zwaluw ’96 (Resham Panchoe en Ike Adams) en Styx (Jamal Pocorni en Nazario Doesburg). De andere twee internationals zijn Faustino Benali (Bombel) en Murgillio Esajas (Parkeer Boys). Keeper Panchoe is met zijn zestien jaar de jongste van de geselecteerden.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBrewster toegevoegd aan zaalvoetbalselectetie Suriname