Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Breaking: Braziliaan die illegaal in Suriname is, positief getest op COVID-19

Geplaatst

op

1 Breaking News

Een illegale Braziliaan in Suriname is positief getest op COVID-19. Dit heeft de minister van Volksgezondheid Antoine Elias zojuist bekend gemaakt. Dit is off the record zegt de bewindsman tijdens een persconferentie vandaag.

De Braziliaan is samen met 9 anderen opgepakt op de marinebasis van Nieuw Amsterdam. Er wordt momenteel nagegaan met wie de man in contact is gekomen. Ze zijn nu in quarantaine.

Meer informatie volgt later vandaag tijdens de reguliere COVID-19 update van het managementteam in Suriname. – Culturu.com

3 Reacties

3
Reageer op dit artikel

1000
Jack

Stuur hen terug

Tjalie

Jaag hem weg . We willen geen illegale mensen in het land me oma moet nog niet dood.

Helga

Die Brazilliaan is zéér onverantwoordelijk!!!😡😡😠
Men moet ‘m gelijk terugsturwn!!Advertentie

Suriname

Edward Belfort :”Bouterse wilt niet van zijn stoel gaan”

Geplaatst

op

Img 6182

Het natellen van de stemmen van de verkiezingen in Suriname 2020 verlopen niet vlot. Menigeen wacht op een definitieve uitslag van de tellingen. Het houdt de gemoederen in Suriname en Nederland aardig bezig. Edward Belfort is ook in de Antony Nesty Sporthal, waar de stembussen worden opgeslagen. Hij is zeer ontevreden over het verloop van de tellingen daar er nog steeds geen definitieve uitslag wordt gecommuniceerd naar de bevolking toe.

Edward Belfort : “Voor t eerst voor gekomen in Suriname dat dit zo gaat”

Lees verder

Suriname

Ondervoorzitter Abop Martinus Joël : “If yu lassi, dan yu mus mang teki a lassi san yu lassi”

Geplaatst

op

Img 6181

Het natellen van de stemmen van de verkiezingen in Suriname 2020 verlopen niet vlot. Menigeen wacht op een definitieve uitslag van de tellingen. Het houdt de gemoederen in Suriname en Nederland aardig bezig. Ondervoorzitter van ABOP Martinus Joël bevind zich momenteel in de Antony Nesty Sporthal, waar de stembussen worden opgeslagen. Culturu.com heeft een reactie van hem weten te verkrijgen.

Culturu.com

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen