maandag 15 juli 2024
33 C
Paramaribo
20.8 C
Amsterdam
0
(0)

Braziliaanse verdachte aangehouden voor voertuigverduistering en illegaal verblijf

lees ook ...

Jenny Simons nieuwe NDP-voorzitter; Desi Bouterse nu erevoor...

Jennifer (Jenny) Simons is vanaf zaterdag de nieuwe voorzitter van de Nationale Democratische Partij (NDP), de grootste oppositiepartij in Suriname. Zij is hiermee niet alleen de eerste vrouwelijke vo...

De 39-jarige L.M een Braziliaanse staatsburger die illegaal in Suriname verblijft, is aangehouden door een gemengd team van de politie. Hij wordt beschuldigd van verduistering van een voertuig dat hij te koop aanbood.

Volgens een verklaring van de politie Public Relations werd de verdachte gearresteerd op een locatie in het noorden van Paramaribo. De arrestatie vond plaats op grond van beschuldigingen van verduistering en overtreding van de vreemdelingenwet.

Uit het voorlopige politieonderzoek bleek dat L.M. het verduisterde voertuig in zijn bezit had en dit probeerde te verkopen aan derden. Bij zijn aanhouding werd het voertuig gevonden en in beslag genomen. Bovendien werd vastgesteld dat L.M. illegaal in Suriname verblijft.

De verdachte en het in beslag genomen voertuig zijn overgedragen aan de politie van het bureau Munder voor verder onderzoek.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBraziliaanse verdachte aangehouden voor voertuigverduistering en illegaal verblijf