zaterdag 25 mei 2024
26 C
Paramaribo
14.9 C
Amsterdam
5
(1)

Braziliaan vermoedelijk in huis vermoord

lees ook ...

Bouwcommissie versterkt team en werkt aan regelgeving voor b...

De Bouwcommissie van het ministerie van Openbare Werken (OW), onder leiding van voorzitter Indersing Gangabisoensingh, is sinds haar installatie actief bezig met het verbeteren van de regelgeving in d...

De politie van Munder heeft na een melding, het lichaam van een 32-jarige Braziliaan N.C.C. op een adres aan de Amazonestraat aangetroffen. Het lichaam met een steekverwonding in de halsstreek, vertoonde geen teken van leven meer bij aankomst van de politie. Dit vond plaats op vrijdag 12 april jongstleden.

Het slachtoffer werd met een steekverwonding in de halsstreek op de vloer in de keukenruimte aangetroffen. Een mannelijk oppas, de 21-jarige F.C.C., werd ook aangetroffen in het huis met een zwakbegaafd kind (3 jaar) van het echtpaar. Het vermoeden bestaat dat een ruzie tussen man en vrouw is uitgemond in een steekpartij. De man heeft het niet overleefd.

Het steekvoorwerp is in een wasbak in de keuken aangetroffen. De vrouw M.S.R. (33) en de mannelijke oppas F.C.C. zijn als verdachten aangemerkt en door medewerkers van de afdeling Kapitale Delicten in de boeien geslagen. Ze zijn overgebracht naar het politiebureau. Beiden ontkennen de dader te zijn van het strafbare feit.  Ze zijn beiden in verzekering gesteld na overleg met het Openbaar Ministerie.

Het stoffelijk lichaam is in opdracht van het O.M. door de politie ter obductie in beslag genomen.

Bron: Korps Politie Suriname

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBraziliaan vermoedelijk in huis vermoord