zondag 23 januari 2022
24.4 C
Paramaribo
6.2 C
Amsterdam
5
(1)

Brandstofprijzen per vandaag verhoogd

lees ook ...

Start VHP verkiezingscampagne: test Leiders of lijders (poli...

Op de 73ste jaardag van de VHP kondigde Chan Santokhi, diens voorzitter en president van Suriname de start van de verkiezingscampagne aan. Erg ongepast deze partij-politieke lintjesrregen in het natio...

Het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie heeft op donderdag 12 augustus bekendgemaakt, dat ingaande vrijdag 13 augustus een liter diesel, gedistribueerd door GOw2 Energy, SRD 17,95 zal kosten en een liter unleaded zonder aditieven  SRD15,95. Met aditieven kost een liter unleaded SRD 21,04.

Sinds deze regering aanzit is het al de zoveelste keer dat de brandstofprijs wordt verhoogd.  Het ministerie wijst zoals gewoonlijk de fluctuerende wereldmarktprijs voor brandstof aan  als boosdoener. Het is de vraag of het ministerie ook net zo een goede reden casu quo smoes heeft voor het steeds overnight verhogen van  de brandstofprijzen.

De bevolking kan zich nooit ook maar één dag op de verhogingen voorbereiden en komt dan bij het pompstation voor een lelijke verassing te staan.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

4 REACTIES

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBrandstofprijzen per vandaag verhoogd