zondag 2 oktober 2022
33.8 C
Paramaribo
16.1 C
Amsterdam
5
(1)

Brandstofprijzen per vandaag verhoogd

lees ook ...

Weer geen Fernandes brood

Bakkerij Fernandes die vrijdag met de productie was gestart is genoodzaakt om die weer te staken. Maandag en dinsdag zullen er geen brood en banketproducten verkrijgbaar zijn. De leiding van Ferna...

Het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie heeft op donderdag 12 augustus bekendgemaakt, dat ingaande vrijdag 13 augustus een liter diesel, gedistribueerd door GOw2 Energy, SRD 17,95 zal kosten en een liter unleaded zonder aditieven  SRD15,95. Met aditieven kost een liter unleaded SRD 21,04.

Sinds deze regering aanzit is het al de zoveelste keer dat de brandstofprijs wordt verhoogd.  Het ministerie wijst zoals gewoonlijk de fluctuerende wereldmarktprijs voor brandstof aan  als boosdoener. Het is de vraag of het ministerie ook net zo een goede reden casu quo smoes heeft voor het steeds overnight verhogen van  de brandstofprijzen.

De bevolking kan zich nooit ook maar één dag op de verhogingen voorbereiden en komt dan bij het pompstation voor een lelijke verassing te staan.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

4 REACTIES

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBrandstofprijzen per vandaag verhoogd