Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Brandstofprijs in Suriname flink gestegen

Geplaatst

op

Brandstofprijzen

De prijzen aan de pomp voor een liter brandstof zijn vandaag per direct gestegen. Een liter diesel kost nu SRD 10,33, unleaded SRD 10,88 en V-power SRD 11,05. Per vandaag is ook de nieuwe wisselkoers voor Suriname ingegaan.

De nieuwe wisselkoers voor de US$ bedraagt SRD 14.018 voor de aankoop, terwijl de verkoopprijs is vastgesteld op SRD 14.29. De eurokoers is eveneens vastgesteld en wel SRD 16,517 voor de aankoop en SRD 16,846 voor de verkoop.

Er is nu een drukte bij diverse pompstations. Sommigen zijn zelfs gesloten.

Culturu.com

 

11 Reacties
11 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Bryan
dinsdag 22 september 2020 16:12

Jammer dat de kleine man nu het gelach betaald na 10 jaar bandieten regering.
Aan de andere kant is het ook helemaal niet erg, laat de lui die een graantje meegepikt hebben en 10 en 12 cilinder bakken rijden nu bloeden.
Wat te denken van een flinke wegenbelasting gewicht gebonden.
Eens kijken hoeveel tanks er te koop geboden gaan worden.

Sjorie
dinsdag 22 september 2020 21:04

Dom dom dom. Hoe wil je een land draaien als mensen terug gaan naar hun fiets. De rijken alleen kunnen het betalen. Die arme mensen die in grotere aantallen zijn en armoe kennen dwing je nu om alles door te berekenen. Alles gaat duurder worden het land het volk gaat het voelen. Hebben we daarom ABOP VHP gestemd

Theo
dinsdag 22 september 2020 21:11

Als dit zo door gaat ben ik bang dat steeds meer Surinamers de auto moeten laten staan. Ze gaan het dan echt niet trekken meer.

Bianca
dinsdag 22 september 2020 21:22

Dit hebben we aan bouta en zijn bandieten te danken. Meer valt er niet meer te zeggen

Moeder
dinsdag 22 september 2020 21:22

Terug naar de ezels. Wagi wagi wagi ezels met trekkaren daar gaan we weer naar toe sari

Zus
dinsdag 22 september 2020 21:24

Stronterij met deze mensen

Michael
dinsdag 22 september 2020 21:49

Echt waar. Ik ben zo boos. Waarom ben ik in Suriname geboren.

prue
dinsdag 22 september 2020 22:15

Ja dit hebben wij aan dief, moordenaar en top domoor Bouterse te danken. Met assistentie van Hoefdraad, Adhin, en al die NDP #@$%^ Olo’s. Een assembleelid verdient 18500 Srd per maand. Directeuren en ministers zullen veel meer verdienen. Zoveel geld hebben ze niet nodig. Heel veel burgers in dit land zullen heel blij zijn als deze grootverdieners de helft van hun salaris terugstorten in de staatskas. Dit hoeven ze alleen de komende 5 jaar te doen. Deze regering zal zien dat het volk ze heel geloofwaardig zal vinden. Hiermee kweek je als regering heel veel credit en geduld bij de… Lees verder »

Mini
dinsdag 22 september 2020 22:16

Suriname vind olie maar verkoopt het zo duur aan de pomp .. bijna net zo duur als Nederland waar de economie goed draait en me het daar kan betalen. Suriname je bent geen Nederland. Arme mensen wonen daar. 1.10 euro een liter benzine duur

Memre
woensdag 23 september 2020 00:32

@Michael Jij zegt ” ben zo boos. Waarom ben ik in Suriname geboren.” Hoezo waarom? Wilde jij in zo’n krottenwijk in India of China geboren worden? Of een Afrikaans land waar er om geloofsredenen mensen worden ontvoerd en vermoord ? Of in Columbia waar het onvermijdelijk is dat mannen in de drugshandel komen en vrouwen in de prostitutie. In Suriname heb je nog een kans om nog iets van je leven te maken. Ga maar alvast jou eigen groenten planten en kippen kweken. En houd elke stap van de regering in de gaten. Herinner ze er regelmatig aan welke beloften… Lees verder »

Laatst bewerkt op 2 maanden geleden door Memre
Michael
woensdag 23 september 2020 00:41

@memre ik heb geen geld ik kan niet gaan werken. Ze beroven ons geld. En alles word duurder. M i in neefjes en nichten zijn in Nederland geboren. Dat bedoel ik. Liever was ik…..

Suriname

Wegomlegging op woensdag 25 november

Geplaatst

op

20201123 191257

De afdeling Public Relations van het Korps Politie Suriname laat weten dat in het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,  het Korps Politie Suriname bekend maakt dat op  de navolgende kruisingen het verkeer middels verkeersborden zal worden omgelegd t.w.: 

1.Op woensdag 25 november omstreeks 00.00 uur tot 08.00 uur worden de navolgende wegomleggingen gepleegd (kleine omlegging) te weten:

1. Grote Combéweg / Henk Arronstraat.

2. Roseveltkade / Kleine Waterstraat.

 

  1. Omstreeks 08.00 uur tot 18.00 uur wordt de grote wegomlegging ingesteld met de navolgende kruisingen te weten:

1. Tourtonnelaan/ Henk Arronstraat

2. Mr. F. Lim A Po- / Noorderkerkstraat

3. Mr. F. Lim A Po- / Watermolenstraat

4. Mr. F. Lim A Po- / Mirandastraat

5. Koninginne- / Prins Hendrikstraat

6. Koninginne-/ Julianastraat

7. Mahonylaan/ Louiselaan **(extra afsluiting Louiselaan/ Roseveldtkade)

8. Sommelsdijckstraat/ Grote Combéweg

9. Sommelsdijck-/ Kleine Waterstraat (Rietbergplein)

Op de weggebruikers wordt het beroep gedaan met de in te stellen verkeersomleggingen rekening te houden en de aanwijzingen van de Politie ter plaatse stipt op te volgen.

Gelet op de Covid-19 pandemie wordt het beroep gedaan op de Surinaamse bevolking casu quo leefgemeenschap om de activiteiten rond dit heuglijk feit via de media te volgen. Uw gezondheid en dat van anderen staat centraal.

Tot zover de bekendmaking van het Korps Politie Suriname  –  culturu.com

Lees verder

Suriname

22- jarige Jongeman verdronken in kreek

Geplaatst

op

Kaarsje

De politie van Brownsweg kreeg gisteren omstreeks 18.40 uur de melding dat gouddelvers het ontzielde lichaam van een manspersoon hadden aangetroffen in een kreek in het dorp Waki Basoe. De politie begaf zich voor onderzoek naar de locatie waar het bleek te gaan om het lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie. De arts die was ingeschakeld, stelde de dood door verdrinking vast.

Volgens verklaring van de andere gouddelvers ging Marvin tussen 15.00 uur en 16.00 uur naar de kreek om zijn vaat af te wassen. Toen hij volgens zeggen van de overige gouddelvers te lang wegbleef, gingen zij op zoek naar Marvin. De collega’s zagen zijn keukengerei en een muts in het water drijven, maar Marvin was nergens te bespeuren. Zij stelden direct een zoekactie in en vonden kort daarna zijn levenloos lichaam in het water.

Het vermoeden bestaat dat Marvin tijdens de afwas is uitgegleden en in het water terecht kwam met het noodlottige gevolg. Het ontzielde lichaam van Marvin werd na afstemming met het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.- culturu.com

Lees verder

Meest gelezen