woensdag 21 februari 2024
28 C
Paramaribo
9.6 C
Amsterdam
4
(1)

Brandstof gaat omhoog met 5 procent BTW om 00:00u

lees ook ...

Revitalisering van Surinaamse woningbouw: nieuwe initiatieve...

Sinds minister Riad Nurmohamed aantrad bij het ministerie van Openbare Werken, kreeg het opdracht om bestaande woningbouwinitiatieven te onderzoeken. Er werd zorgvuldig geselecteerd welke gebieden ges...

De Belasting Toegevoegde Waarde gaat om 00:00 uur in terwijl het vuurwerkspektakel het nieuwe jaar verwelkomd. Brandstof gaat met 5 procent omhoog. De aangenomen wet maakt dit mogelijk.

Unleaded benzine is verhoogd met SRD.1, 14 per liter. De prijs gaat per 1 januari van SRD. 26,76  naar  SRD.27,90. Diesel kost voortaan SRD 23,37. Eerder was dit  SRD 24,34.

Retailers van  oliemaatschappijen is meegedeeld om de prijzen aan te passen op motorgasoline, overige gelijkgestelde motorbrandstoffen en diesel.

Op oudejaarsdag is er een grote drukte onstaan, bij pompstations, omdat men nog probeerde om te tanken voordat de prijs omhoog zou gaan. In verband met de jaarafsluiting was een deel van de sevicestations al gesloten in de middaguren, waardoor een ieder die nog wilde tanken moest gaan bij de servicestations die nog open waren.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBrandstof gaat omhoog met 5 procent BTW om 00:00u