vrijdag 9 december 2022
25 C
Paramaribo
-0.7 C
Amsterdam
0
(0)

Brandstichter actief geweest bij sleepwagenbedrijf

lees ook ...

Politiekorps versterkt met 281 manschappen

281 personen hebben met goed gevolg de Elementaire Politie Opleiding van het Korps Politie Suriname (KPS) afgerond. Zij werden woensdag door waarnemend procureur-generaal (pg) Garcia Paragsingh op het...

Zondagochtend kreeg de brandweer een melding binnen van brand bij sleepbedrijf Shayel aan de Hendrikstraat. Volgens brandweervoolichter Xaviera Rigters was de brandweer om 02.04 ter plekke. Een sleepwagen is beschadigd. Een ander is helemaal verwoest door de brand. De brandstichter is nog niet officieel bekend.

Een gesmolten jerrycan is ter plekke aangetroffen. Het sterke vermoeden bestaat dat de daders brandstof hebben meegenomen en gebruikt voor hun daad.

Voordat de brandweer arriveerde hebben de eigenaar en buren geprobeerd om het vuur te blussen. Men heeft emmers water gebruikt. De brand was voor een deel al geblust. Een dienstdoende wachter heeft om half twee alarm geslagen en de eigenaar op de hoogte gesteld.  “Toen de huisgenoten naar buiten kwamen, zagen zij de brand in de garage. Ook een lijnbus die in de garage voor de sleepwagen was geparkeerd, heeft brandschade opgelopen”, volgens de eigenaar. Hij meent de daders te hebben herkend. Er zijn camerabeelden, waarop bewegingen van de daders zijn vastgelegd. Om 02.30 was het vuur onder controle.  De politie van uitvlugt is  bezig met het onderzoek.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBrandstichter actief geweest bij sleepwagenbedrijf