donderdag 22 februari 2024
29 C
Paramaribo
9.7 C
Amsterdam
4
(1)

Brand verwoest houten woning in Latour, geen gewonden

lees ook ...

OW-minister benadrukt unieke aanpak van renovatie van staats...

Het ministerie van Openbare Werken (OW), specifiek het directoraat Bouw- en Stedebouwkundige Werken (BSW), is momenteel actief bezig met grootschalige renovatiewerkzaamheden. Minister Riad Nurmohamed ...

Vandaag is een houten laagbouwwoning aan de Gulzarweg in Latour volledig afgebrand, terwijl een tweede huis op het terrein brandschade aan het plafond en de muren heeft opgelopen.

Tijdens het incident waren de meeste mensen op het terrein aanwezig. Een bewoner heeft aan de politie verklaard dat de brand in haar slaapkamer is ontstaan en zich vervolgens snel door het hele huis verspreidde. Helaas kon er niets worden gered.

Het getroffen huis was niet verzekerd tegen brand, maar was wel aangesloten op het elektriciteitsnet. Gelukkig raakte niemand gewond bij het incident. De oorzaak van de brand is momenteel nog niet bekend.

Sinds het begin van het jaar is de brandweer al 31 keer uitgerukt voor meldingen van woningbranden. In 18 gevallen heeft de brandweer daadwerkelijk ingegrepen. In 13 gevallen wisten bewoners of omstanders de beginnende brand te blussen voordat de brandweer arriveerde.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBrand verwoest houten woning in Latour, geen gewonden