donderdag 8 juni 2023
25.5 C
Paramaribo
11.4 C
Amsterdam
5
(1)

Bouwploeg commisariaat repareert schoolmeubilair; Zo hoort dat Riad

lees ook ...

All organizations have a place to commemorate their heydays

Chandrikapersad Santokhi, president of the Republic of Suriname, stated that the administration has chosen to link to a time period when it comes to the heydays of Chinese immigration, abolition of sl...

Op verzoek van de schoolleider van O.S Von Freyburg, mevr. M. Gajadien is er school-meubilair gerenoveerd door de bouwploeg van het commissariaat onder leiding van dhr. Arcinio Redjadiwirja. Het gaat om 21 stoelen en 11 tafels.

Vanmorgen vond de overhandiging van het meubilair door de Districtscommissaris van Saramacca, mevr. Sherin Bansi-Durga plaats. De DC gaf bij de overhandiging aan zuinig om te gaan met het meubilair en dat er goed gebruik van wordt gemaakt, want uiteindelijk gaat het om onze kinderen.

De schoolleider van O.S Von Freyburg, mevr. M. Gajadien sprak ook haar dank uit naar het adres van de DC en de bouwploeg van het commissariaat.

Het commissariaat heeft een bouwploeg die schoolmeubilair repareert, maar de bouwploeg van het ministerie van Openbare Werken(OW) die natuurlijk veel groter is dan die van het commisariaat kon geen eenvoudig toilet bouwen op het terrein van OW te Nickerie. Minister Riad Nurmohamed zei toen dan ook niet dat ze geen bouwploeg hadden, maar dat de mensen traag waren of iets soortgelijks en gaf SRD520.000 uit aan een aannemer buiten het ministerie, om een eenvoudig toilet neer te zetten uit geld dat Suriname niet kon missen. De bevolking is het niet vergeten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBouwploeg commisariaat repareert schoolmeubilair; Zo hoort dat Riad