dinsdag 16 april 2024
25 C
Paramaribo
7.5 C
Amsterdam
0
(0)

Bouw, Woon en Huishoudbeurs biedt informatie over nieuwe ontwikkelingen

lees ook ...

Een nieuwe vakcentrale

Er bestaan plannen om binnenkort een nieuw vakcentrale in het leven te roepen. PWO, CLO, de Moederbond, C-47, COL en OSAV zijn bestaande vakcentrales. De vakbondsleiders Lloyd Pool (Academisch Ziekenh...

Van 28 april tot en met 1 mei vindt de tiende editie van de Bouw, Woon en Huishoudbeurs plaats. Ondanks de slechte economische situatie in het land is het bezoeken van deze beurs enorm belangrijk, zo kunnen mensen betere prijsvergelijkingen doen. Op de beurs zullen verschillende instanties aanwezig zijn, zoals het ministerie van Openbare Werken, GLIS en banken. Ook aannemers en architecten zullen aanwezig zijn om informatie te geven over alle nieuwe ontwikkelingen op deze gebieden.

Dit jaar is er zelfs een applicatie gebouwd om informatie over bouwen dichterbij de samenleving te brengen, vertelt de voorzitter van de stichting Wierash Gangaram Panday. De applicatie zal beschikbaar zijn tijdens de beurs en biedt de bezoekers nog meer gemak en toegankelijkheid tot informatie. Deze beurs biedt een uitstekende gelegenheid om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van bouwen, wonen en huishouden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBouw, Woon en Huishoudbeurs biedt informatie over nieuwe ontwikkelingen