donderdag 8 juni 2023
25.5 C
Paramaribo
11.4 C
Amsterdam
0
(0)

Bouw, Woon en Huishoudbeurs biedt informatie over nieuwe ontwikkelingen

lees ook ...

Santokhi en Murmu brengen hulde aan gevallen helden 1902

Op 6 juni 2023 hebben presidenten Chandrikapersad Santokhi en Droupadi Murmu hulde gebracht aan de gevallen helden van 1902. Deze helden waren zestien Brits-Indische contractarbeiders die op brute wij...

Van 28 april tot en met 1 mei vindt de tiende editie van de Bouw, Woon en Huishoudbeurs plaats. Ondanks de slechte economische situatie in het land is het bezoeken van deze beurs enorm belangrijk, zo kunnen mensen betere prijsvergelijkingen doen. Op de beurs zullen verschillende instanties aanwezig zijn, zoals het ministerie van Openbare Werken, GLIS en banken. Ook aannemers en architecten zullen aanwezig zijn om informatie te geven over alle nieuwe ontwikkelingen op deze gebieden.

Dit jaar is er zelfs een applicatie gebouwd om informatie over bouwen dichterbij de samenleving te brengen, vertelt de voorzitter van de stichting Wierash Gangaram Panday. De applicatie zal beschikbaar zijn tijdens de beurs en biedt de bezoekers nog meer gemak en toegankelijkheid tot informatie. Deze beurs biedt een uitstekende gelegenheid om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van bouwen, wonen en huishouden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBouw, Woon en Huishoudbeurs biedt informatie over nieuwe ontwikkelingen