dinsdag 28 maart 2023
24.4 C
Paramaribo
4.8 C
Amsterdam
0
(0)

Bouterse wil kampioen worden met haar team Gyrenes

lees ook ...

Problemen rijstsector aangepakt

Het Dagelijks Bestuur (DB) van het platform Rijstsector, heeft op woensdag 22 maart jongstleden in het kader van de uitvoering van de actiepunten, gesprekken gevoerd met vertegenwoordigers van de bela...

Cabriëlla Bouterse heeft  nog een onderscheiding  ontvangen. Maandag tijdens de Athletic Awards Day  werd zij uitgeroepen tot Most Valuable Player van het meisjesvolleybalteam van Ave Maria University (AMU). In 2020 hielp ze The Gyrenes aan hun eerste finaleplaats ooit, maar  later verloor het team van Keiser University Seahawks.

Bouterse was in Suriname tijdens de awardceremonie, om haar grootmoeder te begraven. “Ik werd gebeld door vier van de meisjes van mijn team en ook jongens van het voetbalteam. Via FaceTime lieten ze zien dat mijn naam werd geroepen bij Team Most Valuable Player bij indoor volleybal”, vertelt Bouterse. Ondertussen  is zij terug  in de VS. “Het was heel mooi, maar tegelijkertijd emotioneel omdat ik er niet was.”

De Surinaamse international wil meer awards winnen, “maar een kampioenschap met mijn team is wat ik echt wil.” Voor het nieuwe seizoen is ze aangesteld als de  captain. “Ik denk dat het wel wat betekent.” Zij wil nog steeds een profcarrière. “Dat wil ik zeker nog ja. Ik kan dat allemaal na mijn schooljaar bekijken, want dan pas mag je in contact komen met clubs. Er kan van alles gebeuren, maar ik blijf positief” legt zij uit.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBouterse wil kampioen worden met haar team Gyrenes