dinsdag 23 april 2024
27 C
Paramaribo
3.6 C
Amsterdam
5
(4)

Bouterse: “Veiligheid gaat voor”

lees ook ...

Actie tegen spookambtenaren bij onderwijs

Minister Ori verklaarde tijdens een persconferentie dat het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (minOWC) jaarlijks bijna SRD 2.1 miljard besteedt aan salarissen, maar merkt dat de prestati...

Het is verboden om trekkers en containers langs de openbare weg te parkeren. De afgelopen week heeft het Crisisteam Infra van het ministerie van Openbare Werken (OW) samen met de Milieupolitie en het Korps Politie Suriname (KPS) opgetreden tegen eigenaren van containers en trekkers die langs de weg parkeren.

Verder is er ook opgetreden tegen personen die autowrakken en banden langs de Martin Luther Kingweg in het ressort Houttuin laten staan. “Veiligheid gaat voor”, zegt Rodney Bouterse, coördinator Crisisteam Infra.

Volgens hem zijn de eigenaren een paar maanden geleden aangeschreven om de containers en trekkers te verwijderen. Deze vormen een groot gevaar voor de weggebruikers. OW treedt in deze gevallen hard op, waarbij fikse boetes worden uitgeschreven.

Zes personen zijn aangeschreven en enkele personen zijn weer gewaarschuwd om de objecten binnen 7 dagen te verwijderen. Volgens Bouterse moet dit een les zijn voor de eigenaren van zwaar materieel. Het ministerie heeft hulp van het politiebureau Houttuin ingeroepen om eigenaren van enkele zeecontainers op te sporen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBouterse: “Veiligheid gaat voor”