donderdag 22 februari 2024
32 C
Paramaribo
9 C
Amsterdam
4.7
(3)

Bouterse: “Suriname eerst!”

lees ook ...

Kennismakingsbezoek ambassadeur aan voorzitter Nationale Ass...

Op 15 februari 2024 bracht Z.E. Fakri Rodriquez Pinelo, de ambassadeur van de Republiek Cuba, een kennismakingsbezoek aan Marinus Bee MSc. LLB, de voorzitter van De Nationale Assemblée. Tijdens dez...

Het bestuur van de NDP heeft kennis genomen van het recent uitgesproken vonnis in hoger beroep tegen haar voorzitter, de heer D. D. Bouterse. In herinnering wordt gebracht het laatste woord van onze voorzitter tijdens het proces, waarin hij verklaarde: “Het is mijn hoop dat de laatste fase in dit strafproces is bereikt, waarna een proces van effectief herstel en verzoening in de samenleving, zal kunnen worden ingezet voor de gewenste eensgezinde verdere opbouw in vrede, van ons geliefd Suriname.”

De partij doet een oproep aan al haar leden en sympathisanten om gehoor te geven aan deze oproep van de voorzitter. Deze boodschap is duidelijk herhaald tijdens de massameeting van 16 december in Ocer, waarbij de nadruk lag op het concentreren van de partij op het werk richting de verkiezingen van 25 mei 2025 en daarna, om af te rekenen met de momenteel heersende onrechtvaardige situatie in het land.

De oproep aan de leden en sympathisanten is om hard te werken naar verkiezingswinst voor de NDP, die altijd het belang en welzijn van het volk voorop heeft gesteld. Er wordt benadrukt dat de instructies van de partijleiding gevolgd moeten worden en dat men zich dient te onthouden van alle handelingen die niet stroken met de idealen van de partij en die de vrede en veiligheid zouden kunnen verstoren.

Elke tegenslag op weg naar daadwerkelijke dekolonisatie en ontwikkeling van Suriname naar welzijn van ons volk, wordt gezien als een bron van inspiratie voor groter succes.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

4 REACTIES

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBouterse: "Suriname eerst!"