Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Bouterse spreekt van Economische groei voor Suriname die op 25 mei 2020 stemt

Geplaatst

op

door

President Desire Bouterse heeft gisteren zijn jaarrede gevoerd in De Nationale Assamblee. Volgens het Staatshoofd gaan de stemgerechtigde Surinamers op 25 mei van het komend jaar, 2020, naar de stembus voor het kiezen van de 51 parlementariers van de DNA.In het verlengde bij het aankondigen van de verkiezingsdatum gaf het Staatshoofd ook aan dat er in Suriname sprake is van een economische groei.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Suriname

Tommie Christaan in Surinaamse video clip van Damaru

Geplaatst

op

door
Lees verder

Suriname

Hoofd Luchtvaartdienst ontheven

Geplaatst

op

door

Het hoofd van de Luchtvaartdienst, Faizel Baarn, is met onmiddellijke ingang uit zijn functie ontheven. In het voorbije weekend is het besluit bekrachtigd tijdens een vergadering op het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT&C).

Zijn buitenfunctiestelling houdt direct verband met de verdwijning van het tweemotorig vliegtuig. Het toestel is op 12 oktober vanaf het vliegveld Zorg en Hoop opgestegen. Kort daarna is het radiocontact met de luchtverkeersleiders verbroken.

Als eindbestemming was Curaçao opgegeven. In het toestel zaten er vermoedelijk twee personen. Contact tussen Suriname en buitenlandse luchtverkeersdiensten heeft aan het licht gebracht, dat het vliegtuig niet in Curaçao is aangekomen. Formeel wordt dit toestel als “vermist” aangemerkt.

Lees verder

Meest gelezen

X