maandag 26 februari 2024
33 C
Paramaribo
5 C
Amsterdam
5
(1)

Bouterse mogelijk al een maand niet meer in Suriname

lees ook ...

LAMAT keert terug naar Suriname voor tweede medische missie

Het medische hulpteam van de Lesser Antilles Medical Assistance Team (LAMAT), bestaande uit Amerikaanse chirurgische en tandheelkundige experts en ondersteunend personeel, keert terug naar Suriname vo...

Ondanks de bewering van Times of Suriname dat Desi Bouterse mogelijk al een maand niet meer in Suriname is en naar verluidt via Brazilië naar Venezuela is gereisd, hebben verschillende ingewijden geen concrete aanwijzingen dat hij het land heeft verlaten.

Daarnaast wordt gemeld dat Bouterse tot en met dinsdag 9 januari fysiek aanwezig was en op die dag thuis op Leonsberg vergaderde met zijn nieuwe advocatenteam en raadsman Irvin Kanhai, die hem al vanaf het begin bijstaat in het 8 december strafproces. Deze bijeenkomst duurde van 14.00 tot 18.00 uur.

Op vrijdag heeft Ingrid Bouterse-Waldring aangegeven dat haar echtgenoot zich in het binnenland bevindt, maar ze heeft geen exacte locatie. Zij en NDP-ondervoorzitter Ramon Abrahams herhalen de boodschap van Bouterse: het is belangrijk dat iedereen kalm blijft en zich richt op het winnen van de aankomende verkiezingen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBouterse mogelijk al een maand niet meer in Suriname