donderdag 22 februari 2024
29 C
Paramaribo
9 C
Amsterdam
0
(0)

Bouterse en Dijksteel op opsporingslijst

lees ook ...

Margriet Apinsa opent eerste bijkantoor voor notariële afhan...

Meester Margriet Apinsa heeft onlangs haar eerste bijkantoor in de grensstad Albina, gelegen in het district Marowijne, in aanwezigheid van vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk. Met de introductie van ...

De procureur-generaal bij het Hof van Justitie in Suriname heeft op woensdag 17 januari 2024 de opsporing en aanhouding gelast van de veroordeelden Desi Bouterse en Iwan Dijksteel. Bouterse is veroordeeld tot een gevangenisstraf van 20 jaar onvoorwaardelijk terzake medeplegen van moord zoals omschreven in het Surinaams Wetboek van Strafrecht.

Dijksteel is veroordeeld tot een gevangenisstraf van 15 jaar onvoorwaardelijk terzake medeplegen van moord zoals omschreven in het Surinaams Wetboek van Strafrecht.

Een ieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze veroordeelde wordt verzocht om contact te maken met de afdeling Kapitale Delicten op de telefoonnummers 403645/403252, de Command Center (CC) op het nummer 115 of de dichtstbijzijnde politiepost, staat in het opsporingsbericht.

De procureur-generaal benadrukt dat het verstrekken van informatie over de verblijfplaats van deze veroordeelden anoniem kan gebeuren.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBouterse en Dijksteel op opsporingslijst