Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Bouterse beedigd donderdag Nieuwe Surinaamse ministers

Geplaatst

op

door

Het Staatshoofd van Republiek Suriname,Desire Bouterse  laat volgens zijn Nationale InformatieInstituut,NII weten dat de vier nieuwe ministers donderdag aanstaande met hunwerk zullen beginnen.

 Het gaat bij deze omSergio Akiemboto op het ministerie van NH, AndréMisiekaba op het ministerie van SoZaVo, Vijay Chotkan op het ministerie vanOWT&C en de heer Rabin Parmessar op het ministerie van Ruimtelijk OrdeningGrond- en Bosbeheer (RGB).

De regering zal zich metdit team ten volle inzetten om de beleidsdoelen die gesteld zijn zoveel alsmogelijk verder veilig te stellen. De beëdiging van de nieuwe ministers vindtplaats op donderdag 16 mei 2019 om 09:30u op het presidentieel paleis. Na debeëdiging zal de president een persconferentie beleggen.”

De volgende ministerszijn door de president bedankt voor de bijdrage die geleverd is voor land envolk en de vele offers die daarmee gepaard zijn gegaan. De heren Patrick Pengelen Regilio Dodson respectievelijk op de ministeries Openbare Werken Transporten Communicatie (OWT&C) en Natuurlijke Hulpbronnen (NH) en mevrouw CristienPolak van het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (SoZaVo). 

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Suriname

Veroorzaker aanrijding laat slachtoffers in hulpeloze toestand achter

Geplaatst

op

door

De politie van de verkeersunit van Regio Midden kreeg in de vroege ochtend van zondag 12 mei melding van het Command Center, dat een auto twee voetgangers aan de Kwattaweg had aangereden.

De wetsdienaren gingen naar de opgegeven locatie en troffen de slachtoffers ter plaatse aan. De slachtoffers waren de 48-jarige Mukesh, J. en de 50-jarige Sharmiladebie, T. Zij verklaarden dat terwijl zij de straat overstaken zij door een blauw gelakte personenauto zijn aangereden. Dat de autobestuurder na de aanrijding is door gereden. De slachtoffers werden per ontboden ambulance overgebracht naar de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis om medisch behandeld te worden.
Twee dagen na de aanrijding meldde de 24-jarige autobestuurder zich aan bij de politie. Het betreft in deze de 24- jarige Armand, E. Armand verklaarde verder dat hij de auto gesloopt had en de autozittingen verbrand had om bewijsmateriaal weg te maken.

Op zijn aanwijzing werd de locatie aangedaan waar hij de losse delen van de auto verstopt had. In het belang van het onderzoek zijn de losse delen van de auto door de politie in beslag genomen. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Armand, E. hangende het onderzoek in verzekering gesteld door de politie. Armand is niet in het bezit van een rijbewijs.

Lees verder

Suriname

Verdachte aangehouden bij een “road-block” van de politie

Geplaatst

op

door

Rechercheurs van de afdeling Narcotica Brigade,bijgestaan door andere collegae, hebben tijdens een al geheleveiligheidscontrole, op zaterdag 4 mei in het district Brokopondo een voertuigbestuurdertot stoppen gesommeerd.

Daarbij is de 26-jarige meerijder Mugabe, A.aangehouden, nadat op hem verschillende drugssoorten zijn aangetroffen en inbeslag genomen.

Volgens verklaring van Mugabe is hij drugsgebruiker.Hij is hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Lees verder

Meest gelezen