Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

BOUTERSE: BAD BOY…….SLUWE VOS…….

Geplaatst

op

Bouta1


Pres you did it again ! Bouterse, man van het volk, altijd vrolijk en “still going strong !” Ondanks zijn fragiele gezondheid gaat hij door, strijdend voor land en volk. Na zijn nederige excuses aan de Surinaamse gemeenschap en het COVID19 team voor  schending van de COVID19 afspraken pakt hij de draad weer op. No time to lose …de verkiezingen van 25 mei 2020 staan voor de deur, the show must go on ! De NDP  legt verantwoording af  voor 10 jaar NDP beleid. Het beloofd wat te worden ….


Bouterse geliefd en verguist! Niemand minder dan Bouterse heeft na de coup van 1980 plaats gemaakt voor verkiezingen om het bevoegd gezag te herstellen en de militairen terug te brengen naar de kazernes. Hij richtte zelf de NDP op, maar het zou de partij een aantal jaren kosten om een parlementaire meerderheid te halen. Na een verkiezingsnederlaag in 1987, kwam de NDP in 2015 met een absolute meerderheid aan de macht. 


Bouterse de naam ligt elke dag op onze lippen. Niet zelden wordt er met afschuw gesproken over zijn beleid. Hoewel er grote fouten zijn gemaakt valt niet te ontkennen dat Suriname sinds de jaren 80 een enorme ontwikkeling heeft doorgemaakt. 
Bouterse o min watra ie wassie fu puru alla den mofo san de na yu tapu?  
Strei de fu Strei………

5 Reacties
5 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Mi
donderdag 16 april 2020 16:56

BOUTA na no 1 niemand kan hem verslaan. Horn niet rambocus niet hacker niet ciriel daal niet niemand God heeft hem daar gezet en alleen God kan hem weer weghalen. BOUTA nog 5

Marga
donderdag 16 april 2020 18:55

Din watra no o jepi,drai baka Obia dei,hoelang dacht hij dat die zo.zou blijven, o langa a mang tapu ing baka sei.

Dja dja mang
donderdag 16 april 2020 19:28

Ding watra e yepi al 40 jaar. Zoveel hebben geprobeerd maar ding lee wie denkt dat ze hem wat kunnen doen .. nu is het vrede. Politiek. Dus hoop ik dat alles vreedzaam verder gaat..hij eet drinkt lach en het volk ook. Bouterse is goed mens ma na smace trobing .. no mek grap. Ding watra doe bung.

R.Gerding.
donderdag 16 april 2020 20:45

De ene achterlijke redenering na de andere. We zijn in die 38 jaar dat deze man het land domineert achter uit gegaan dat niet in tehalen valt. De verloren generatie na de revolutie. En de generatie nadien heeft het land ik bedoel zeker 65 % van de bevolking achterlijk en dom gemaakt.Het is teveel om op te noemen. De dingen die de afgelopen dagen zijn gebeurd, oproerkraaiers, en een gevecht inhet parlement en nog meer van die dingen president die toch een wijk in gaat onlangs het verbod notabene ook door hem uit geroepen het zelf negeert.Dan valt mijn mond… Lees verder »

Vivian
donderdag 16 april 2020 21:17

Alleen God kan hem veroordelen. Waarom houd het volk van Bouterse? Hij doet dan iets goeds. En het is democratisch als hij de verkiezing wint dan is hij iedereen in Suriname president van elk Surinamer. Dus last het volk kiezen wat ze willen en a les ze het fijn hebben accepteerAdvertentie

Suriname

COVID-19 besmettingen in Suriname gestegen met 8

Geplaatst

op

1 Breaking News

De COVID-19 teller in Suriname is gestegen met 8 personen dit brengt het aantal besmettingen naar 82.

Op de website is duidelijk te zien dat de actieve cases nu gesteld zijn op 72. 82 personen zijn momenteel positief getest. Sinds gisteren zijn de COVID regels in Suriname verscherpt. De vicepresident van Suriname, Ashwin Adhin de nieuwe regels aangekondigd. Er geldt momenteel een Total- Lock down in het land. – Culturu.com

Lees verder

Suriname

Bouterse benoemt tijdelijke hoofdstembureau Sipaliwini

Geplaatst

op

Stembureau Sipalaiwini

In opdracht van het ministerie van Binnenlandse Zaken heeft president Desi Bouterse bij resolutie tijdelijk een nieuwe hoofdstembureau voor Sipaliwini benoemd. Deze benoeming heeft te maken met de besmetting van de voorzitter en de leden van het hoofdstembureau in Sipaliwini. Zij zijn momenteel in overheidsquarantaine geplaatst.

Dit heeft gezorgd voor vertraging van de vaststelling van de verkiezingsuitslag voor dit jaar. Besloten is dat een hoofdstembureau tijdelijk wordt samengesteld die belast zal zijn met de vaststelling van de verkiezingsuitslag voor het district Sipaliwini. – Culturu.com

Lees verder

Meest gelezen