woensdag 22 maart 2023
28.3 C
Paramaribo
11 C
Amsterdam
0
(0)

Botenmaker weet niets van verdwenen boten

lees ook ...

Minister Levens draagt portefeuille over aan minister Mathoe...

Hedenmiddag droeg Minister Marie Levens op het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur, officieel haar portefeuille over aan minister Krishna Mathoera in het bij zijn van de directie. De datum...

Een 61-jarige botenmaker S.R is aangehouden. Hij wordt verdacht van verduistering van drie boten, die aan hem waren toevertrouwd voor reparatie. Deze boten zijn nog niet terecht. De verdachte is wel achter de tralies.

In december 2020 hebben de aangevers S.D, D.J en B.D op verschillende momenten hun boten ter reparatie aangeboden aan de botenmaker. Toen bleek dat zij niet meer konden beschikken over de vaartuigen, hebben zij aangifte gedaan bij de politie.

Het is de botenmaker al die tijd gelukt om uit handen van de politie te blijven. Op 23 februari is het de politie wel gelukt om hem binnen te brengen. S.R. ontkent de beschuldigingen, maar heeft tegelijk tegenstrijdige verklaringen afgelegd. Toch ontkent hij verduistering van de boten.

Hij zegt dat S.D. zich nooit heeft aangemeld om de gerepareerde boot op te halen. Hij heeft de boot in een kreek langs zijn huis gelaten en weet niet door wie het is meegenomen. Verder zegt hij dat D.J alleen materiaal heeft afgegeven, maar nooit een boot heeft achtergelaten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBotenmaker weet niets van verdwenen boten