vrijdag 19 april 2024
33 C
Paramaribo
8.1 C
Amsterdam
0
(0)

Bosch Reitz weg afgesloten ivm werkzaamheden

lees ook ...

Verdachten Pikin-Saron niet in vrijheid gesteld

 Kantonrechter Duncan Nanhoe heeft het verzoek van de advocaten Murwin Dubois en John Ferdinand tot invrijheidsstelling van hun cliënten in de strafzaak-Pikin Saron afgewezen. Hij vindt dat andere get...

Het ministerie van Openbare Werken (OW) heeft weggebruikers en belanghebbenden opgeroepen, om rekening te houden met de werkzaamheden die momenteel aan de Bosch Reitzweg worden uitgevoerd. In opdracht van het ministerie werkt aannemer Kuldipsingh Infra N.V. aan de riolering en wegfundering.

Er wordt ook gewerkt aan een dubbele riolering en de grondverbetering van de Bosch Reitzweg, komende vanuit de Sir Winston Churchillweg en de MLK Highway. De werkzaamheden, die op maandag 15 augustus 2022 van start zijn gegaan, verlopen op dit moment vlot. Nadat het werk aan de riolering, wegfundering en de grondverbetering is afgerond, zal de weg verhard worden.

Het gaat om een weggedeelte van om en bij 1200m. De bestrating zal zoals gepland, dit jaar voor gedeeltelijk geschieden. De aannemer heeft aangegeven dat het de riolering en de grondverbetering dit jaar afmaakt en de bestrating zal in afwachting op de nutsvoorzieningen plaatsvinden.

Aan de weggebruikers wordt gevraagd om de aanwijzingen van het dienstdoende personeel ter plaatse op de volgen. Middels verkeersborden zullen instructies worden aangegeven. De voornoemde weg met uitzondering van bestemmingsverkeer, is volledig afgesloten van 08.00u – 17.00u en de werkzaamheden vinden plaats afhankelijk van de weersomstandigheden.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBosch Reitz weg afgesloten ivm werkzaamheden