donderdag 25 april 2024
28 C
Paramaribo
4.1 C
Amsterdam
5
(2)

ABOP-topper Bordo houdt groot feest in Moengo

lees ook ...

Latourweg afgesloten voor derde autoloze dag: Fietspromotie ...

Voor de derde keer wordt zondag een autoloze dag gehouden in Latour, waar spelen, gymen en workshops voor enkele uren mogelijk zullen zijn op een deel van de Latourweg. Tussen 9 uur 's morgens en 17 u...

Ondanks het houden van feesten verboden is, heeft ABOP-topper Joel ‘Bordo’ Martinus zondag toch een groot feest gehouden in Moengo. Er waren honderden personen aanwezig. Het feest kon vrij worden gehouden en de wetsdienaren hebben niet opgetreden. Bordo zou het feestje hebben gehouden, omdat hij zijn populariteit wilde meten. Als andere personen feesten kan ook hij dat doen, is zijn uitgangspunt. 

Er hebben tijdens het feest maar liefst 22 bands opgetreden. Dit was vooraf bekendgemaakt, want er zijn ook flyers verspreid. Volgens Bordo was de party ook zodat hij kon ontstressen, want twee jaar lang heeft hij als artiest niet opgetreden.

Vernomen wordt dat Bordo ook flink met geld heeft gestrooid tijdens de party. Op social media is het feest ook aangekondigd onder de naam “Dubai Gang Festival’. Op de flyer stonden optredens van de volgende artiesten vermeld: Money Hond Bordo, Kater Karma, Biga Luga, Psycho, Itaves, Faya Wowia, Zito Dipolmats, Samurai, Booster, Kadensi, New Style, Rowane, Sabana Toewa, Lulu, jackson Blaai, Surprise Acts (NL), DJ Remo, MC Toure. Ook de beelden van deze party gaan viraal op social media.

De regering heeft het feesten verboden vanwege de toename in het aantal Covid-19-gevallen. Alleen zondag waren er 283 nieuwe besmettingen. Vanaf november 2021 is het aantal positieve personen niet zo hoog geweest.

Er is vanuit de regering nog geen reactie gekomen over het feest van Bordo. Het ziet ernaar uit, dat de de rest van de samenleving die wel aan de Covid-regels houdt mogelijk weer de prijs zal betalen. Verscherping van de Covid-maatregelen door de regering is niet uitgesloten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

10 REACTIES

10 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameABOP-topper Bordo houdt groot feest in Moengo