maandag 11 december 2023
26.1 C
Paramaribo
9.7 C
Amsterdam
5
(1)

Bordeel gesloten door de politie na controle

lees ook ...

Suriname intensiveert samenwerking met ICAO ter voorbereidin...

Suriname neemt stappen om zich voor te bereiden op de aankomende audit in 2024 of 2025 op het gebied van burgerluchtvaart. De Internationale Burgerluchtvaartorganisatie (ICAO) ondersteunt dit initiati...

De afdeling Trafficking in Persons (TIP) heeft in de nacht van zaterdag 09 op zondag 10 juli controle werkzaamheden uitgevoerd in een bordeel te Zorg en Hoop. Se afdeling werd bijgestaan door leden van andere gespecialiseerde afdelingen binnen de Bestrijding Zware Criminaliteit, leden van de Regio Bijstand Teams Paramaribo en Midden en de Surveillance Taskforce van Regio Paramaribo.

Tijdens de controle is men nagegaan of de vreemdelingen die zijn aangetroffen legaal in Suriname vertoeven. Er werden zestien vreemdelingen aangetroffen. Van negen waren alle documenten in orde, terwijl de rest is aangezegd zich te melden op de afdeling Vreemdelingen Dienst om hun documenten in orde te maken.

De eigenaar van het bordeel kon bij navraag geen enkele document aantonen waaruit kon worden gehaald dat hij conform wettelijke regelgeving zijn bordeel openstelt voor gasten. Hij werd aangemaand het bordeel te sluiten en naderhand zijn documenten alsnog te overleggen aan de politie.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBordeel gesloten door de politie na controle