woensdag 21 februari 2024
32 C
Paramaribo
9 C
Amsterdam
5
(1)

Boot- en bushouders eindelijk uitbetaald

lees ook ...

Vicepresident Brunswijk positief over IMF-inspanningen: R...

Vicepresident Ronnie Brunswijk, die aanvankelijk fel gekant was tegen de betrokkenheid van het Internationaal Monetair Fonds (IMF), toonde zich nu redelijk tevreden over de behaalde resultaten. Hij be...

De boot- en bushouders hervatten hun diensten, omdat een groot deel van de leden uitbetaald zijn. Leerkrachten en leerlingen werden op maandag en dinsdag jongstleden niet vervoerd. De voorzitter Antonius Pokie van de Organisatie van Bus- en Boothouders garandeert nu dat de bussen wel zullen rijden en de boten varen, omdat de houders van de bussen en boten over hun loon beschikken.

Parlementariers hebben gisteren in De Nationale Assemblee dringend aandacht gevraagd hiervoor. Ebu Jones had informatie dat kinderen van Wageningen en het binnenland verstoken waren van onderwijs, omdat de bussen niet reden en de boten niet varen.

Ramdien deed een beroep op de regering om zo snel mogelijk de bussen te laten rijden. Zij heeft de zaak onder de aandacht gebracht van de minister van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur. “Laat de bussen rijden” zei Ramdien. Zij riep de regering op om deze zaak zo snel mogelijk op te lossen. Marinus Bee ondersteunde de assembleeleden.

Bron: Starnieuws

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBoot- en bushouders eindelijk uitbetaald