zondag 14 april 2024
25.4 C
Paramaribo
13.9 C
Amsterdam
5
(1)

Boodschap van hoop en reflectie van de SPA tijdens Pasen

lees ook ...

Surinam Airways zoekt vliegtuigoplossing Paramaribo-Amsterda...

Surinam Airways staat opnieuw zonder eigen vliegtuig om vluchten tussen Paramaribo en Schiphol uit te voeren. De lease van een Airbus A340-300 is recentelijk afgelopen, en daarom wordt sinds begin apr...

In deze bijzondere paastijd, waarin we de daad van opoffering van Jezus Christus herdenken, wil de Surinaamse Partij van de Arbeid (SPA) een boodschap van hoop en reflectie delen, met speciale aandacht voor de rol van arbeid en haar bijdrage aan onze samenleving.

Net zoals Jezus Christus zijn leven gaf om een betere toekomst voor de mensheid te bewerkstelligen, hebben ook talloze arbeiders offers gebracht om ons land, onze economie en alle facetten van onze samenleving te herstructureren voor de komende generaties. Laten we erkennen dat deze offers niet tevergeefs zijn geweest.

Evenals het offer van Jezus nieuwe perspectieven opende voor de mensheid, geloven wij dat de inzet van de arbeiders van Suriname eveneens vele mogelijkheden zal bieden aan toekomstige generaties. Laten we niet alleen verheugd zijn in de dood, maar ook in de opstanding van Jezus Christus, en laten we kracht putten uit de betekenis van deze gebeurtenis voor de mensheid.

Tijdens deze paasdagen, laten we niet alleen vreugdevol zijn, maar laten we ook een moment van bezinning nemen. Laten we stilstaan bij de waarde van arbeid, solidariteit en het streven naar een rechtvaardige samenleving voor allen.

De SPA wenst iedereen vrolijke en vooral bedachtzame paasdagen toe.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBoodschap van hoop en reflectie van de SPA tijdens Pasen