donderdag 28 maart 2024
29 C
Paramaribo
11.9 C
Amsterdam
0
(0)

Bond SLM tot middernacht in beraad

lees ook ...

Geen uitbraak van buikgriep en pokken

Pokken en buikgriep komen nu voor in de gemeenschap, maar Drs. Vern Nanhoe, waarnemend hoofd Epidemiologie van het Bureau Openbare Gezondheidszorg zegt dat de verhoogde stijging niet alarmerend is. Na...

In de algemene ledenvergadering van de bond bij de Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM), vrijdag, is besloten om tot en met middernacht (zaterdag) in beraad te zijn. De BP-SLM heeft bekendgemaakt dat de leden niet op hun werkplek aanwezig zijn. Alle operationele afdelingen die belast zijn met grond- en vliegtuigafhandeling zullen niet werken. Slechts aan de security is dispensatie verleend.

Het personeel is in onzekerheid over de toekomst van het bedrijf. Het wachten is op een reactie van de regering om te kunnen bepalen wat er na middernacht zal gebeuren. BP-SLM wil concrete antwoorden van de regering over de toekomst van het bedrijf en zijn medewerkers.

De afgelopen weken is er grote onrust ontstaan onder de werknemers van de SLM naar aanleiding van aanhoudende berichten dat de regering voornemens is het bedrijf failliet te doen verklaren als onderdeel van een plan om een doorstart te maken met de carriers.

Nieuwe NV
Namens de SLM en met goedkeuring van de regering als aandeelhouder heeft directeur Paul de Haan onlangs de Flying on Trusted Wings opgericht. Dit is een nieuwe NV. In reactie op toenemende speculaties over plannen over de toekomst van de SLM, zegt het bedrijf veel begrip te hebben voor de vragen en zorgen.

De SLM-directie vraagt geduld van de samenleving. De oprichting van een nieuwe NV met grote waarschijnlijkheid zal deel uitmaken van de plannen om de luchtvaartmaatschappij een gezonde toekomst te bieden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBond SLM tot middernacht in beraad