maandag 25 september 2023
26.8 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
4
(1)

Bond OWMCP zegt vertrouwen in directeur op

lees ook ...

Global warming voorbij, nu Global boiling

De first lady van de Republiek Suriname, Mellisa Santokhi-Seenacherry, is momenteel in New York, waar zij deelneemt aan enkele bijeenkomsten. Dit doet zij op uitnodiging van diverse organisaties. Ook ...

Het personeel van het Overliggend Waterschap Multipurpose Corantijn Project (OWMCP) in Nickerie, wil niet langer verder met waarnemend directeur Sanjay Triloki. De bond heeft het vertrouwen in de directeur opgezegd, omdat hij naar hun zeggen ontoelaatbare handelingen pleegt. Minister Gracia Emanuël van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS), nodigde de bond daarom uit, om dit te bespreken.

Terwijl men in gesprek met de bond,  bezig was een tussentijdse oplossing te formuleren, stapte deze naar de pers. Dit had de minister niet verwacht. Zij vindt het nodig dat de rust terugkeert.

Vandaag is er overeenstemming bereikt tussen partijen. De regering kijkt uit naar een geschikte kandidaat voor de functie, die beschikt over de juiste competenties om de organisatie te kunnen leiden.

Het bestuur van OWMCP zal ook spoedig formeel uitgenodigd worden voor een gesprek. Verder kwam naar voren, dat de waterschappen al verkiezingen hebben gehouden. Afvaardigingen van hen zullen plaats moeten nemen in het OWMCP-bestuur.

Bron: De Communicatie Dienst Suriname

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBond OWMCP zegt vertrouwen in directeur op