zondag 7 augustus 2022
34 C
Paramaribo
19.6 C
Amsterdam
0
(0)

Bond Openbaar Groen in gesprek met regering

lees ook ...

Wereldborstvoedingsweek: “Bobi merki moro bun gi yu baby”

Onder de slogan: “Bobi merki moro bun gi yu baby,” heeft het ministerie van Volksgezondheid maandag de Borstvoedingsweek gelanceerd. Dit jaar is het district Commewijne aan de beurt. De directeur van ...

De bond bij Openbaar Groen heeft dinsdag een goed gesprek gehad met de afvaardiging van de regering. Bondsvoorzitter Hugo Blanker is niet ontevreden, ondanks er nog geen akkoord is bereikt. Partijen komen vrijdag weer bij elkaar, en indien de regering volgens Blanker slagvaardig werkt, kan de onderhandeling afgerond worden op die dag.

“We hebben vooralsnog geen reden om de actie te verscherpen. De mensen hebben de zaken gepresenteerd zoals bij hen is overgekomen. En wij hebben die informatie in lijn gebracht”, zegt Blanker tegen de pers

De regeringsdelegatie die bestaat uit de ministers Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking (Bibis), Armand Achaibersing van Financiёn en Planning en Krishnakoemarie Mathoera van Defensie zal  president Chandrikapersad Santokhi informeren over het resultaat.

Het verbaasd de vakbondsleider dat zaken die waren overeengekomen met de overheid overboord kunnen worden gegooid door minister Nurmohamed van Openbare Werken. Het personeel blijft aangepast werken. “De kleding en het schoeisel moeten in orde komen. Wanneer dat niet gebeurt, gaan wij monitoren hoe onze leden de dienst draaien,”aldus Blanker.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBond Openbaar Groen in gesprek met regering