donderdag 6 oktober 2022
25.5 C
Paramaribo
12 C
Amsterdam
0
(0)

Bond EBS in gesprek met overheid

lees ook ...

04 oktober, dierendag

Vandaag, 04 oktober is het werelddierendag, die in het leven werd geroepen om de levensomstandigheden van dieren te verbeteren. Het is een dag waarop we nog meer ons goede hart laten zien voor elke di...

Het bestuur van de Ogane Werknemersorganisatie Suriname (OWOS), heeft een uitgebreid overleg gehad met een delegatie van de regering. OWOS is de  vakbond bij de N.V. Energiebedrijven Suriname (N.V. EBS). Er is besproken hoe diverse posten in het bedrijf ingevuld kunnen worden.

De regeringsdelegatie onder leiding van president Chandrikapersad Santokhi bestond verder uit de Vicepresident Ronnie Brunswijk, minister David Abiamofo van Natuurlijke Hulpbronnen en presidentieel adviseur Murwin Leeflang.

De beraadslagingen hebben maandag plaatsgevonden  op het Kabinet van de President. Owos-voorzitter Steve Geerlings zegt dat de bespreking zeer constructief is geweest. “Wij hebben over bedrijfszaken gesproken. Werknemersvraagstukken die actueel zijn binnen het bedrijf en die aandacht behoeven, zijn aangekaart,” zegt de vakbondsman tevreden. De Owos-bestuurder vindt dat het overleg vruchtbaar is geweest . Volgend maand zal de ontmoeting worden vervolgd.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBond EBS in gesprek met overheid