dinsdag 21 maart 2023
23.3 C
Paramaribo
11 C
Amsterdam
0
(0)

BOG pakt de draad weer op

lees ook ...

Fout parkeren in Albina wordt aangepakt

De politie van het bureau Albina gaat in samenwerking met de buurt-manager, Brigadier van Politie Ingrid Adrianus, beginnen met de ordening van een parkeerterrein voor de Albina taxi's in het district...

Twee dagen na de grote brand is het Buro voor Openbare Gezondheidszorg weer operationeel. Enkele afdelingen hebben hun werkzaamheden hervat. Swabben, exitscreening, contact tracing en 178 zijn weer operationeel. De overige afdelingen volgen deze week volgens de waarnemend directeur Rajesh Ori.

Ori en zijn personeel hebben flink aangepakt om afgebrande afdelingen elders te huisvesten. “Het klinkt misschien als een sprookje maar volgende week zijn deze afdelingen zeker operationeel. We hebben enkele mogelijke plekken waar ze voorlopig ondergebracht kunnen worden. We moeten nog het één en ander in orde maken, zoals schoonmaken van de ruimten”. De directeur is optimistisch.

Rode Kruisgebouw en het George Streepey Stadion dienen als tijdelijke opvang van afdelingen. “178 en contact tracing zijn ondergebracht in het Rode Kruis-gebouw en swabben en exitscreening in het George Streepey Stadion. Het vaccineren gaat gewoon door op de bekende plek”, zegt Ori.

Het  onderzoek naar de oorzaak van de brand is nog gaande. “Voor wederopbouw van het afgebrande kantoor is er overleg met het ministerie van Volksgezondheid.” De brand heeft de  administratieve afdelingen getroffen, waarbij gegevens van het personeel verloren zijn gegaan. Ori benadrukt dat alle Covid-19-informatie is behouden.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBOG pakt de draad weer op